Солом'янське благочиння

Наша газета

Відеокалендар

Друзі сайту

Офіційний сайт Солом'янської районної в місті Києві адміністрації

http://spm.org.ua/

Протоієрей Ярослав Шовкеник взяв участь у святковому богослужінні з нагоди престольного свята Георгіївського храму Солом'янського благочиння

6 травня 2021 року, в храмі на честь святого великомученика Георгія Побідоносця (що на Залізничному вокзалі), з нагоди престольного свята відбулося святкове богослужіння.

Божественну літургію очолив вікарій Київської Митрополії, керуючий Південним київським вікаріатством архієпископ Васильківський Миколай.

Преосвященному владиці співслужили: єпископ Макарівський Гедеон, єпископ Вишневський Спиридон, благочинний Солом’янського благочиння протоієрей Ярослав Шовкеник, настоятель храму протоієрей Василій Русинка, духовенство та гості парафії в священному сані.

Після читання Святого Євангелія архієпископ Миколай звернувся до парафіян зі словом проповіді, а по сугубій єктенії єпископ Спиридон підніс молитву Господу Вседержителю про позбавлення від епідемії коронавірусу.

Після літургії було звершено чин славлення святого великомученика Георгія Побідоносця перед його храмовою іконою.

На завершення урочистостей архієпископ Миколай подякував архієреям за співслужіння та передав настоятелю, духовенству і прихожанам храму привітання з престольним святом від Предстоятеля Української Православної Церкви.

За матеріалами сайту Київської Митрополії