Солом'янське благочиння

Наша газета

Відеокалендар

Друзі сайту

Офіційний сайт Солом'янської районної в місті Києві адміністрації

http://spm.org.ua/

В Преображенському храмі на Солом'янці звершена святкова Божественна літургія з нагоди ювілеїв храму

12 листопада 2017 року, в неділю 23-ю по П’ятидесятниці Керуючий справами Української Православної Церкви митрополит Бориспільський і Броварський Антоній звершив Божественну літургію в храмі на честь Преображення Господнього Солом’янського благочиння столиці.

Його Високопреосвященству співслужили: архієпископ Боярський Феодосій, єпископ Васильківський Миколай, благочинний Солом’янського благочиння протоієрей Ярослав Шовкеник, благочинний Другого лікарняного благочиння протоієрей Геннадій Батенко, настоятель храму протоієрей Сергій Дегтярьов, священики та гості парафії в священному сані.

В цей день Свято-Преображенська парафія відзначала 25-річчя свого заснування та 10-річчя освячення, а настоятель парафії, протоієрей Сергій Дегтярьов відзначав свій особистий, 50-літній ювілей від дня народження.

На Малому вході, з благословення Предстоятеля Української Православної Церкви Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Онуфрія, за труди перед Церквою та з нагоди ювілею митрополит Антоній нагородив настоятеля храму протоієрея Сергія Дегтярьова правом носіння другого хреста з прикрасами.

Після літургії Високопреосвященнійший Антоній привітав настоятеля, духовенство та парафіян із ювілейними святами парафії, а настоятеля — отця Сергія — з 50-річчям і передав усім благословення і поздоровлення від Предстоятеля Української Православної Церкви.

За матеріалами сайту Київської Митрополії