Солом'янське благочиння

Наша газета

Відеокалендар

Друзі сайту

Офіційний сайт Солом'янської районної в місті Києві адміністрації

http://spm.org.ua/

Учні недільної школи храму прп. Сергія Радонезького звершили паломництва

 

ПАЛОМНИЦТВО в СВЯТО-УСПЕНСЬКУ КИЄВО-ПЕЧЕРСЬКУ ЛАВРУ

Учні недільної школи храму прп. Сергія Радонезького  розпочали паломницькі поїздки по святих місцях Києва та Київщини.

У неділю 3 червня, в день пам’яті всіх святих, діти разом з батьками та викладачами відвідали Свято-Успенську Києво-Печерську Лавру.

У Дальніх (Феодосієвих) печерах діти та дорослі помолилися Антонію та Феодосію і всім святим Києво-Печерським. Молебень відслужив керівник недільної школи протоієрей Микола Скрижалін.  Паломники приклалися до православної  святині –  однієї з мироточивих глав.

 

ПАЛОМНИЦТВО в СВЯТО-ПОКРОВСЬКУ ГОЛОСІЇВСЬКУ ПУСТИНЬ

У суботу, 9 червня, вихованці недільної школи Храму прп. Сергія Радонезького відвідали Свято-Покровську Голосіївську Пустинь. Спочатку була цікава пізнавальна екскурсія, яку провів один із насельників чоловічого монастиря. Потім діти та дорослі відвідали усипальницю матінки Аліпії. На завершення паломництва вихованці недільної школи та їх батьки помолились біля мощей прп. Алексія Голосіївського (Шепелєва), відомого своїм духовним наставництвом.

Преподобний Алексій добре бачив духовні потреби людей і для всіх він знаходив потрібні слова. І в цей день учні недільної школи разом з батьками звернулись з проханням: «Преподобний отче наш Алексіє, моли Бога про нас!»