Солом'янське благочиння

Наша газета

Відеокалендар

Друзі сайту

Офіційний сайт Солом'янської районної в місті Києві адміністрації

http://spm.org.ua/

Протоієрей Ярослав Шовкеник співслужив за Літургією митрополиту Антонію в Свято-Вознесенському храмі, що на Деміївці

15 грудня 2019 року Керуючий справами УПЦ митрополит Бориспільський і Броварський Антоній, з благословення Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Онуфрія, очолив Божественну літургію в храмі на честь Вознесіння Господнього, що на Деміївці.

Його Високопреосвященству співслужили: вікарії Київської Митрополії єпископ Білогородський Сильвестр та єпископ Вишневський Спиридон, благочинний Голосіївського благочиння і настоятель храму протоієрей Павел Кирилов, благочинний Солом‘янського благочиння протоієрей Ярослав Шовкеник, клірики парафії та гості у священному сані.

Цього року п’ятиріччя свого заснування відзначає молодіжний волонтерський рух «Парасолька», який несе своє соціальне служіння при Свято-Вознесенському храмі. З благословення Предстоятеля УПЦ митрополит Антоній відзначив волонтерів Орденом преподобного Нестора Літописця ІІ ступеня. Також, настоятелю протоієрею Павлу Кирилову було вручено Орден святого благовірного князя Володимира І ступеня.

Керуючий справами УПЦ благословив трапезу для усіх присутніх, після чого для Високопреосвященного владики було зроблено презентацію діяльності волонтерів «Парасольки».

 

За матеріалами сайту mitropolia.kiev.ua