Солом'янське благочиння

Наша газета

Відеокалендар

Друзі сайту

Офіційний сайт Солом'янської районної в місті Києві адміністрації

http://spm.org.ua/

Новини благочиння

Блаженніший Митрополит Онуфрій благословив особливе молитовне правило на Великий піст

 

Перед початком Святого Великого посту Блаженніший Митрополит Київський і всієї України Онуфрій звернувся до вірних Української Православної Церкви зі словами настанови та благословив на особливе молитовне правило задля миру в Україні.

Детально...

 

Благочинний Солом'янського благочиння протоієрей Ярослав Шовкеник взяв участь у Літургії з нагоди Дня Тезоіменитства єпископа Миколая

 

16 лютого 2020 року, у день пам‘яті святого рівноапостольного святителя Миколая, архієпископа Японського, вікарій Київської Митрополії єпископ Васильківський Миколай молитовно вшанував пам‘ять свого небесного покровителя.

Детально...

 

Клірик Солом'янського благочиння привітав лікарів та хворих відділення дитячої кардіології Охматдит зі святом Богоявлення

 

19 січня 2020 року, в день свята Богоявлення, клірик храму преподобного Сергія Радонезького Солом'янського благочиння протоієрей Миколай Скрижалін відвідав відділення дитячої кардіології лікарняного комплексу Охматдит.

Детально...

 

В день свята Собору Пресвятої Богородиці благочинний Солом'янського благочиння молився у Свято-Преображенському монастирі Київської області

 

8 січня 2020 року, в день свята Собору Пресвятої Богородиці, в храмі на честь ікони Божої Матері "Чернігівська-Гефсиманська" Свято-Преображенського монастиря в с.Песківка Київської області була відслужена Божественна літургія.

Детально...

 

Різдвяне послання Предстоятеля Української Православної Церкви

Різдвяне послання Предстоятеля архіпастирям, пастирям, чернецтву і всім вірним чадам Української Православної Церкви

Христос рождається, славте!

Детально...

 

Протоієрей Ярослав Шовкеник співслужив за Літургією митрополиту Антонію в Свято-Вознесенському храмі, що на Деміївці

 

15 грудня 2019 року Керуючий справами УПЦ митрополит Бориспільський і Броварський Антоній, з благословення Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Онуфрія, очолив Божественну літургію в храмі на честь Вознесіння Господнього, що на Деміївці.

Детально...