Солом'янське благочиння

Наша газета

Відеокалендар

Друзі сайту

Офіційний сайт Солом'янської районної в місті Києві адміністрації

http://spm.org.ua/

Новини благочиння

Заява Священного Синоду УПЦ щодо останніх подій у сфері міжправославних відносин

 

6 грудня 2019 року в резиденції Предстоятеля УПЦ на території Свято-Успенської Києво-Печерської Лаври відбулося останнє у 2019 році засідання Священного Синоду Української Православної Церкви. Засідання очолив Блаженніший Митрополит Київський і всієї України Онуфрій.

Детально...

 

Парафія на честь великомученика Димитрія Солунського Солом'янського благочиння відзначила престольне свято

 

8 листопада 2019 року, у день пам'яті великомученика Димитрія Солунського, Свято-Димитрівська парафія, що у столичному мікрорайоні Жуляни, відзначила престольне свято. Урочисте богослужіння з благословення Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Онуфрія очолив вікарій Київської Митрополії архієпископ Боярський Феодосій, якому співслужили єпископ Васильківський Миколай та єпископ Переяслав-Хмельницький Діонісій.

Детально...

 

Протоієрей Ярослав Шовкеник взяв участь у Богослужінні з нагоди престольного свята Преображенського храму на Солом’янці

 

19 серпня 2019 року, на свято Преображення Господнього, Спасо-Преображенська парафія, що у Солом'янському районі Києва, відзачила престольне свято. Божественну літургію з благословення Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Оуфрія очолив Керуючий справами УПЦ митрополит Бориспільський і Броварський Антоій.

 

Детально...

 

День пам'яті великомученика і цілителя Пантелеімона

 

9 серпня 2019 року, в день пам'яті великомученика і цілителя Пантелеімона, одноіменний храм при "Центрі мікрохірургії ока" в Медмістечку відзначив престольне свято.

 

Детально...

 

Духовенство Солом'янського благочиння взяло участь в урочистостях з нагоди Дня Хрещення Русі

 

27 липня 2019 року, напередодні свята Хрещення Русі та дня пам’яті святого рівноапостольного князя Володимира, Предстоятель Української Православної Церкви Блаженніший Митрополит Київський і всієї України Онуфрій очолив святковий молебень біля пам’ятника Хрестителю Русі на Володимирській гірці у Києві та хресний хід до Києво-Печерської Лаври.

Детально...

 

Єпископ Васильківський Миколай звершив літургію в храмі на честь вмч. Георгія Побідоносця

 

25 травня 2019 року, у неділю 5-у після Пасхи, про самарянку, єпископ Васильківський Миколай, керуючий Південним київським вікаріатством, звершив Божественну літургію в храмі на честь святого великомученика Георгія Побідоносця (що на Залізничному вокзалі) Солом’янського благочиння міста Києва.

 

Детально...

 

СССР - Союз Советских Социалистических Республик.