Солом'янське благочиння

Наша газета

Відеокалендар

Друзі сайту

Офіційний сайт Солом'янської районної в місті Києві адміністрації

http://spm.org.ua/

Новини благочиння

В день свята Собору Пресвятої Богородиці благочинний Солом'янського благочиння молився у Свято-Преображенському монастирі Київської області

 

8 січня 2018 року, в день свята Собору Пресвятої Богородиці, в храмі на честь ікони Божої Матері "Чернігівська-Гефсиманська" Свято-Преображенського монастиря в с.Песківка Київської області була відслужена Божественна літургія.

Детально...

 

Клірики Солом'янського благочиння взяли участь у заходах до Дня святого Миколая

 

19 грудня 2017 року, в день свята святителя і чудотворця Миколая, в Солом'янському районі міста Києва відбулися заходи присвячені святу, в яких взяло участь духовенство Солом'янського благочиння.

Детально...

 

Настоятель Троїцького храму при Інституті фтизіатрії і пульмонології привітав хворих дітей зі святом святого Миколая

 

19 грудня 2017 року, в день пам'яті святителя і чудотворця Миколая, настоятель Свято-Троїцького храму при Національному інституті фтизіатрії і пульмонології імені Ф.Г.Яновського, архімандрит Анастасій (Пономаренко) привітав дітей зі святом святого Миколая.

Детально...

 

Молебень в Юридичному ліцеї до дня святого Миколая

 

Напередодні святкування пам'яті святителя Миколая Чудотворця, у Юридичному ліцеї ім. Ярослава Кондратьєва біля Покровської каплиці відбувся молебень святому угоднику. Його звершив настоятель академічних храмів при НАВС протоієрей Віталій Приходько.

Детально...

 

Парафія на честь ікони Божої Матері «Знамення» відзначила престольне свято

 

10 грудня 2017 року, в неділю 27-у по П’ятидесятниці парафія на честь ікони Божої Матері «Знамення», (що на території 5-го пологового будинку) Солом’янського благочиння міста Києва відзначила престольне свято.

Детально...

 

Клірик Солом'янського благочиння взяв участь у концерті для дітей з аутизмом

 

24 листопада 2017 року, клірик храму прп. Сергія Радонезького Солом'янського благочиння прот. Констянтин Вовченко взяв участь у концерті для дітей з аутизмом «Дітям - від дітей з любов‘ю» (за адресою Чоколівський бульвар 25). Учні 7-ї музичної школи підготували неймовірні виступи, зачаровували присутніх своєю талановитістю.

Детально...