Солом'янське благочиння

Наша газета

Відеокалендар

Друзі сайту

Офіційний сайт Солом'янської районної в місті Києві адміністрації

http://spm.org.ua/

Новини благочиння

Клірик Солом'янського благочиння привітав хворих дитячої кардіології та кардіохірургії зі святом святого Миколая

 

20 грудня 2021 року, клірик Солом'янського благочиння протоієрей Костянтин Вовченко відвідав Науково-практичний медичний центр дитячої кардіології та кардіохірургії МОЗ України (по вул.Чорновола 28/1 та вул.Мельникова 24).

Детально...

 

Протоієрей Ярослав Шовкеник взяв участь у святковому богослужінні з нагоди престольного свята храму вмч. Димитрія Солунськогов в Жулянах

 

8 листопада 2021 року, у день пам’яті великомученика Димитрія Солунського, одноіменна парафія, що у столичному мікрорайоні Жуляни, відзначила престольне свято.

 

Детально...

 

Духовенство Солом'янського благочиння взяло участь в урочистостях з нагоди Дня Хрещення Русі

 

27 липня 2021 року, напередодні свята Хрещення Русі та дня пам’яті святого рівноапостольного князя Володимира, Предстоятель Української Православної Церкви Блаженніший Митрополит Київський і всієї України Онуфрій очолив святковий молебень біля пам’ятника Хрестителю Русі на Володимирській гірці у Києві.

Детально...

 

Протоієрей Ярослав Шовкеник взяв участь у святковому богослужінні з нагоди престольного свята Георгіївського храму Солом'янського благочиння

 

 

6 травня 2021 року, в храмі на честь святого великомученика Георгія Побідоносця (що на Залізничному вокзалі), з нагоди престольного свята відбулося святкове богослужіння.

Детально...

 

Клірик Солом'янського благочиння привітав хворих та медперсонал центру дитячої кардіології та кардіохірургії зі святом Пасхи

 

2 травня 2021 року, в день Світлого Христового Воскресіння, клірик Солом'янського благочиння протоієрей Костянтин Вовченко відвідав Науково-практичний медичний центр дитячої кардіології та кардіохірургії МОЗ України (по вул.Чорновола 28/1 та вул.Мельникова 24).

Детально...

 

Протоієрей Ярослав Шовкеник привітав архієпископа Васильківського Миколая з Днем Тезоімениства

 

16 лютого 2021 року, у день пам’яті святого рівноапостольного Миколая, архієпископа Японського, своє тезоіменитство відзначив архієпископ Васильківський Миколай.

Детально...