Солом'янське благочиння

Наша газета

Відеокалендар

Друзі сайту

Офіційний сайт Солом'янської районної в місті Києві адміністрації

http://spm.org.ua/

Новини благочиння

В Преображенському храмі на Солом'янці звершена святкова Божественна літургія з нагоди ювілеїв храму

 

12 листопада 2017 року, в неділю 23-ю по П’ятидесятниці Керуючий справами Української Православної Церкви митрополит Бориспільський і Броварський Антоній звершив Божественну літургію в храмі на честь Преображення Господнього Солом’янського благочиння столиці.

Детально...

 

В Солом'янському благочинні вшанували пам'ять загиблих воїнів і привітали нині живих ветеранів визволителів

 

6 листопада 2017 року, з благословення Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Онуфрія, в день пам'яті звільнення Києва від німецько-фашистських загарбників, в Солом'янському благочинні в сквері на вул.Народна на місці будівництва храму - пам'ятника на честь ікони Божої Матері "Взискання загиблих" пам'яті загиблих захисників Вітчизни вшанували пам'ять загиблих воїнів і привітали нині живих ветеранів визволителів.

 

Детально...

 

Протоієрей Ярослав Шовкеник отримав звання доцента КДАіС

 

 

9 листопада 2017 року, в день пам’яті небесного покровителя Київських духовних шкіл, преподобного Нестора Літописця, у Києво-Печерській Лаврі відбулися урочистості з нагоди Актового дня Київської духовної академії і семінарії.

Детально...

 

Відбулися чергові збори духовенства Солом'янського благочиння

 

3 листопада 2017 року, на парафії прп.Сергія Радонезького, відбулися чергові збори духовенства Солом'янського благочиння, яке очолив благочинний Солом'янського району протоієрей Ярослав Шовкеник.

Детально...

 

Вийшов черговий випуск газети "Солом'янка православна" в 2017 році

 

24 вересня вийшов 7-й випуск газети "Солом'янка православна" в 2017 році.

 

Детально...

 

Відбулися збори духовенства Солом'янського благочиння

 

5 вересня 2017 року, на парафії прп.Сергія Радонезького, відбулися збори духовенства Солом'янського благочиння, яке очолив благочинний Солом'янського району протоієрей Ярослав Шовкеник.

Детально...