Солом'янське благочиння

Наша газета

Відеокалендар

Друзі сайту

Офіційний сайт Солом'янської районної в місті Києві адміністрації

http://spm.org.ua/

Новини благочиння

Клірик Солом'янського благочиння привітав хворих та медперсонал центру дитячої кардіології та кардіохірургії зі святом Пасхи

 

2 травня 2021 року, в день Світлого Христового Воскресіння, клірик Солом'янського благочиння протоієрей Костянтин Вовченко відвідав Науково-практичний медичний центр дитячої кардіології та кардіохірургії МОЗ України (по вул.Чорновола 28/1 та вул.Мельникова 24).

Детально...

 

Протоієрей Ярослав Шовкеник привітав архієпископа Васильківського Миколая з Днем Тезоімениства

 

16 лютого 2021 року, у день пам’яті святого рівноапостольного Миколая, архієпископа Японського, своє тезоіменитство відзначив архієпископ Васильківський Миколай.

Детально...

 

Парафія на честь великомученика Димитрія Солунського в Солом'янському благочинні відзначила престольне свято

 

8 листопада 2020 року, у день пам’яті великомученика Димитрія Солунського, Свято-Димитрівська парафія, що у столичному мікрорайоні Жуляни, відзначила престольне свято.

Детально...

 

Звершено відспівування новопреставленого архімандрита Аристарха (Лебедєва)

 

6 листопада 2020 року в Спасо-Преображенському храмі Солом’янського благочиння було звершено відспівування новопреставленого архімандрита Аристарха (Лебедєва).

Детально...

 

Відійшов до Господа клірик Преображенського храму на Солом'янці архімандрит Аристарх (Лебедєв)

 

Заупокійна Літургія та чин відспівування будут звершені 6 листопада в Преображенському храмі на Солом'янці. Початок Богослужіння о 8.00.

Детально...

 
Еще статьи...