Солом'янське благочиння

Наша газета

Відеокалендар

Друзі сайту

Офіційний сайт Солом'янської районної в місті Києві адміністрації

http://spm.org.ua/

Новини благочиння

Клірик Солом'янського благочиння привітав лікарів та хворих відділення дитячої кардіології Охматдит зі святом Богоявлення

 

19 січня 2020 року, в день свята Богоявлення, клірик храму преподобного Сергія Радонезького Солом'янського благочиння протоієрей Миколай Скрижалін відвідав відділення дитячої кардіології лікарняного комплексу Охматдит.

Детально...

 

В день свята Собору Пресвятої Богородиці благочинний Солом'янського благочиння молився у Свято-Преображенському монастирі Київської області

 

8 січня 2020 року, в день свята Собору Пресвятої Богородиці, в храмі на честь ікони Божої Матері "Чернігівська-Гефсиманська" Свято-Преображенського монастиря в с.Песківка Київської області була відслужена Божественна літургія.

Детально...

 

Різдвяне послання Предстоятеля Української Православної Церкви

Різдвяне послання Предстоятеля архіпастирям, пастирям, чернецтву і всім вірним чадам Української Православної Церкви

Христос рождається, славте!

Детально...

 

Протоієрей Ярослав Шовкеник співслужив за Літургією митрополиту Антонію в Свято-Вознесенському храмі, що на Деміївці

 

15 грудня 2019 року Керуючий справами УПЦ митрополит Бориспільський і Броварський Антоній, з благословення Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Онуфрія, очолив Божественну літургію в храмі на честь Вознесіння Господнього, що на Деміївці.

Детально...

 

Заява Священного Синоду УПЦ щодо останніх подій у сфері міжправославних відносин

 

6 грудня 2019 року в резиденції Предстоятеля УПЦ на території Свято-Успенської Києво-Печерської Лаври відбулося останнє у 2019 році засідання Священного Синоду Української Православної Церкви. Засідання очолив Блаженніший Митрополит Київський і всієї України Онуфрій.

Детально...

 
Еще статьи...