Солом'янське благочиння

Наша газета

Відеокалендар

Друзі сайту

Офіційний сайт Солом'янської районної в місті Києві адміністрації

http://spm.org.ua/

Новини благочиння

У понеділок Світлої седмиці благочинний Солом'янського району молився у Свято-Преображенському монастирі Київської області

 

29 квітня 2019 року, в понеділок Світлої седмиці, в дерев'яному храмі на честь Чернігівсько-Гефсиманської ікони Божої Матері в Свято-Преображенському монастирі в с.Песківка Київської області була відслужена Божественна літургія.

 

Детально...

 

Клірик Солом'янського благочиння привітав хворих та мед.персонал центру дитячої кардіології та кардіохірургії зі святом Пасхи

 

28 квітня 2019 року, в день Світлого Христового Воскресіння, клірик Солом'янського благочиння протоієрей Костянтин Вовченко відвідав Науково-практичний медичний центр дитячої кардіології та кардіохірургії МОЗ України (по вул.Чорновола 28/1 та вул.Мельникова 24).

 

Детально...

 

Відбулися соборна Літургія та спільне говіння духовенства Солом’янського благочиння Києва

 

10 квітня 2019 року, у середу 5-ї седмиці Великого посту з благословення Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Онуфрія вікарій Київської Митрополії єпископ Васильківський Миколай звершив Літургію Передосвячених Дарів в храмі на честь великомученика Георгія Побідоносця (Залізничний вокзал) Солом’янського благочиння міста Києва.

 

Детально...

 

Блаженніший Митрополит Онуфрій благословляє паству на Великий піст

 

Перед початком Святого Великого посту Блаженніший Митрополит Київський і всієї України Онуфрій звернувся довірних Української Православної Церкви зі словами настанови та благословив на особливе молитовне правило задля миру в Україні, повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ.

Детально...

 

Учні Недільної школи "Маяк" виступили з Різдвяною виставою для дітей-сиріт

 

10 лютого 2019 року, православні діти - учні Недільної школи "Маяк" Спасо-Преображенського храму на Солом'янці в м.Києві запросили в Різдвяну подорож дітей-сиріт, які перебувають на лікуванні в дитячому санаторії "Барвінок" в смт. Боярка.

Детально...

 
Еще статьи...