Солом'янське благочиння

Наша газета

Відеокалендар

Друзі сайту

Офіційний сайт Солом'янської районної в місті Києві адміністрації

http://spm.org.ua/

Новини благочиння

Клірик Солом'янського благочиння привітав лікарів та хворих Медичного центру дитячої кардіології та кардіохірургії зі святом Хрещення Господнього

 

19 січня 2018 року, у день Святого Богоявлення, Хрещення Господа Бога і Спаса нашого Іісуса Христа, клірик Солом'янського благочиння протоієрей Олександр Кошилка відвідав «Науково-практичний медичний центр дитячої кардіології та кардіохірургії МОЗ України».

Детально...

 

Різдвяні привітання в "Центрі мікрохірургії ока"

 

16 січня 2018 року, настоятель Свято-Пантелеімонівського храму при" Центрі мікрохірургії ока" протоієрей Валерій Коваль з церковним хором традиційно привітали з Різдвяними святами персонал та пацієнтів "Центру мікрохірургії ока", подарували радість та тепло для усіх щирих сердець.

Детально...

 

Різдвяний вечір колядок у Свято-Пантелеімонівському храмі при "Центрі мікрохірургії ока"

 

У неділю 14 січня, теплий і радісний вечір розпочався святковою вечірнею в Свято-Пантелеімонівському храмі при "Центрі мікрохірургії ока", яку очолив настоятель храму прот. Валерій Коваль. Співслужили йому прот. Олексій Кірєєв настоятель храму благовірного князя Олега Брянського та гості у священноому сані.

 

Детально...

 

Протоієрей Ярослав Шовкеник співслужив єпископу Миколаю за літургією в храмі на честь вмч. Георгія Побідоносця

 

14 січня 2018 року, у неділю 32-у по П’ятидесятниці, в день свят Обрізання Господнього та пам’яті святителя Василія Великого, архієпископа Кесарії Кападокійської, єпископ Васильківський Миколай, керуючий Південним київським вікаріатством, звершив Божественну літургію в храмі на честь святого великомученика Георгія Побідоносця (що на Залізничному вокзалі) Солом’янського благочиння міста Києва.

Детально...

 

В день свята Собору Пресвятої Богородиці благочинний Солом'янського благочиння молився у Свято-Преображенському монастирі Київської області

 

8 січня 2018 року, в день свята Собору Пресвятої Богородиці, в храмі на честь ікони Божої Матері "Чернігівська-Гефсиманська" Свято-Преображенського монастиря в с.Песківка Київської області була відслужена Божественна літургія.

Детально...

 
Еще статьи...