Солом'янське благочиння

Наша газета

Відеокалендар

Друзі сайту

Офіційний сайт Солом'янської районної в місті Києві адміністрації

http://spm.org.ua/

Новини

Богослужіння в день перенесення мощей святителя та чудотворця Миколая

 

22 травня 2021 року, в день перенесення мощей святителя та чудотворця Миколая, в храмі на честь ікони Божої Матері "Всіх скорботних Радість" була звершена Божественна літургія.

Детально...

 

Неділя 3-я після Пасхи, святих жон-мироносиць

 

16 травня 2021 року, у Неділю 3-тю після Пасхи, святих жон-мироносиць, на парафії преподобного Сергія Радонезького було звершено дві Божественні літургії. Після закінчення Літургії в храмі виступили учні недільної школи парафії з пасхальною сценкою.

Детально...

 

Радоница. Поминання спочилих

 

 

11 травня 2021 року, у вівторок другої седмиці після Пасхи - Радоницю, в нижньому храмі на честь благовірного князя Олександра Невського головного соборного храму парафії була звершена Божественна літургія, яку очолив протоієрей Костянтин Вовченко.

Детально...

 

На парафії молитовно відзначили 76-річницю перемоги над нацизмом у Великій світовій війні

 

9 травня 2021 року, в Неділю 2-у після Пасхи, після Літургії, перед храмом на честь ікони Божої Матері "Всіх скорботних Радість" були відслужені подячний молебень Господу Богу за дарування перемоги у Другій світовій війні та панахида за всіма загиблими воїнами та усіма спочилими під час війни

Детально...

 

П'ятниця Світлої седмиці. День вшанування ікони Божої Матері "Живоносне Джерело"

 

7 травня 2021 року, в п'ятницю Світлої седмиці, день вшанування ікони Божої Матері "Живоносне Джерело", в нижньому храмі на честь благовірного князя Олександра Невського головного соборного храму парафії була звершена Божественна літургія, яку очолив клірик храму протоієрей Миколай Скрижалін.

Детально...

 

Пам'ять великомученика Георгія Побідоносця

 

6 травня 2021 року, в день пам'яті святого великомученика Георгія Побідоносця, в нижньому храмі на честь благовірного князя Олександра Невського головного соборного храму парафії була звершена Божественна літургія, яку очолив клірик храму протоієрей Миколай Скрижалін.

Детально...