Солом'янське благочиння

Наша газета

Відеокалендар

Друзі сайту

Офіційний сайт Солом'янської районної в місті Києві адміністрації

http://spm.org.ua/

Новини

Молодь парафії преподобного Сергія Радонезького звершила паломництво до Свято-Успенської Почаївської Лаври

 

З 9 по 11 квітня 2021 року, з благословіння настоятеля храму протоієрея Ярослава Шовкеника, молодь парафії преподобного Сергія Радонезького в супроводі клірика храму диякона Олександра Гайди, здвершила паломництво до Свято Успенської Почаївської Лаври.

Детально...

 

Неділя 4-та Великого посту, пам’ять преподобного Іоанна Ліствичника

 

11 квітня 2021 року, у Неділю 4-ту Великого посту, день пам′яті преподобного Іоанна Ліствичника, на парафії преподобного Сергія Радонезького було звершено дві Божественні літургії.

Детально...

 

Cубота четвертої седмиці Великого посту, поминальна

 

10 квітня 2021 року, у поминальну суботу четвертої седмиці Великого посту, в нижньому храмі на честь благовірного князя Олександра Невського головного соборного храму парафії була звершена заупокійна Божественна літургія, яку звершив клірик храму протоієрей Олександр Кошилка.

Детально...

 

Відбулася соборна Літургія духовенства Солом’янського благочиння

 

9 квітня2021 року, у п’ятницю 4-ї седмиці Великого посту, Літургію Передосвячених Дарів в храмі на честь святого благовірного князя Олександра Невського парафії преподобного Сергія Радонезького звершив вікарій Київської єпархії архієпископ Васильківський Миколай.

 

Детально...

 

Благовіщення Пресвятої Богородиці

 

7 квітня 2021 року, у день свята Благовіщення Пресвятої Богородиці, в нижньому храмі на честь благовірного князя Олександра Невського головного соборного храму парафії була звершена святкова Божественна літургія.

Детально...

 

Богослужіння у Неділю Хрестопоклонну

 

4 квітня 2021 року, у Неділю Хрестопоклонну, на парафії преподобного Сергія Радонезького було звершено дві Божественні літургії. Напередодні ввечері, в храмі було звершено всенічне бдіння з виносом Чесного і Животворящого Хреста Господнього.

Детально...