Солом'янське благочиння

Наша газета

Відеокалендар

Друзі сайту

Офіційний сайт Солом'янської районної в місті Києві адміністрації

http://spm.org.ua/

Новини

Чин Пасії на парафії звершив архієпископ Васильківський Миколай

 

28 березня 2021 року, у Неділю 2-гу Великого посту, чин Пасії з читанням акафісту Божественним Страстям Христовим в храмі на честь благовірного князя Олександра Невського парафії преподобного Сергія Радонезького звершив вікарій Київської Митрополії архієпископ Васильківський Миколай.

 

Детально...

 

Неділя 2-га Великого посту

 

28 березня 2021 року, у Неділю 2-гу Великого посту, день пам'яті свт. Григорія Палами, Собор всіх преподобних отців Києво-Печерських, на парафії преподобного Сергія Радонезького було звершено дві Божественні літургії.

Детально...

 

Cубота другої седмиці Великого посту, поминальна

 

27 березня 2021 року, у поминальну суботу другої седмиці Великого посту, в нижньому храмі на честь благовірного князя Олександра Невського головного соборного храму парафії була звершена заупокійна Божественна літургія, яку звершив клірик храму ієрей Тарасій Куцмус.

Детально...

 

Розклад звершення Таїнства Єлеосвячення (Соборування) в нашому храмі

 

Соборування - це Таїнство, в якому при помазанні тіла єлеєм на хворого закликається благодать Божа, яка зцілює немочі духовні і тілесні.

Детально...

 

Пам’ять 40 Севастійських мучеників

 

22 березня 2021 року, у понеділок 2-ї седмиці Великого посту, в день пам’яті 40 Севастійських мучеників, Божественну літургію в нижньому храмі на честь благовірного князя Олександра Невського головного соборного храму парафії преподобного Сергія Радонезького очолив настоятель храму протоієрей Ярослав Шовкеник.

Детально...

 

Неділя перша Великого посту. Торжество Православ'я

 

21 березня 2021 року, в першу Неділю Великого посту, Торжество Православ'я, на парафії преподобного Сергія Радонезького було звершено дві Божественні літургії та молебний чин Торжества Православ'я.

Детально...