Солом'янське благочиння

Наша газета

Відеокалендар

Друзі сайту

Офіційний сайт Солом'янської районної в місті Києві адміністрації

http://spm.org.ua/

Новини

Неділя сиропусна, спомин Адамового вигнання

 

14 березня 2021 року, у Неділю сиропусну, спомин Адамового вигнання, на парафії преподобного Сергія Радонезького було звершено дві Божественні літургії.

Детально...

 

Протоієрей Ярослав Шовкеник молитовно відзначив 43-річчя

 

9 березня 2021 року, в день пам'яті першого і другого обрітення глави Пророка і Предтечі Господнього Іоанна Хрестителя, в нижньому храмі на честь благовірного князя Олександра Невського головного соборного храму парафії була звершена Божественна літургія.

Детально...

 

Неділя м’ясопусна, про Страшний суд

 

7 березня 2021 року, у Неділю м’ясопусну, про Страшний суд, на парафії преподобного Сергія Радонезького було звершено дві Божественні літургії. Пізню Літургію очолив настоятель храму протоієрей Ярослав Шовкеник

Детально...

 

Неділя про блудного сина

 

28 лютого 2021 року, у Неділю про блудного сина на парафії преподобного Сергія Радонезького було звершено дві Божественні літургії. Пізню Літургію очолив благочинний Солом'янського району і настоятель храму протоієрей Ярослав Шовкеник

Детально...

 

Звершено освячення учбових приміщень корпусу недільної школи

 

21 лютого 2021 року, настоятель храму протоієрей Ярослав Шовкеник разом з духовенством, в присутності батьків та учнів, звершили освящення учбових приміщень корпусу недільної школи парафії преподобного Сергія Радонезького.

 

Детально...

 

Неділя про митаря та фарисея

 

21 лютого 2021 року, у Неділю про митаря та фарисея на парафії преподобного Сергія Радонезького було звершено дві Божественні літургії.

Детально...