Солом'янське благочиння

Наша газета

Відеокалендар

Друзі сайту

Офіційний сайт Солом'янської районної в місті Києві адміністрації

http://spm.org.ua/

Новини

Неділя після Богоявлення

 

24 січня 2021 року, у Неділю після Богоявлення, на парафії преподобного Сергія Радонезького було звершено дві Божественні літургії.

Детально...

 

Хрещення Господнє. Богоявлення

 

19 січня 2021 року, у день Святого Богоявлення, Хрещення Господа Бога і Спаса нашого Іісуса Христа, Божественну літургію в нижньому храмі на честь благовірного князя Олександра Невського головного соборного храму парафії преподобного Сергія Радонезького очолив благочинний Солом'янського району і настоятель храму прот. Ярослав Шовкеник у співслужінні духовенства храму.

Детально...

 

Богослужіння Навечір’я Богоявлення

 

18 січня 2021 року, у Навечір’я Богоявлення, Божественну літургію святителя Василія Великого та чин великого освячення води було звершено в храмі на честь ікони Пресвятої Богородиці "Усіх скороботних Радість".

Детально...

 

У день Обрізання Господнього Літургію на парафії звершив митрополит Філарет

 

14 січня 2021 року, у день свята Обрізання Господнього, день пам’яті святителя Василія Великого та Новоліття, Божественну літургію в нижньому храмі на честь благовірного князя Олександра Невського головного соборного храму парафії преподобнлого Сергія Радонезького звершив митрополит Львівський і Галицький Філарет.

 

Детально...

 

Неділя після Різдва Христового

 

10 січня 2021 року, у Неділю перед Різдва Христового, святих отців, на парафії преподобного Сергія Радонезького було звершено дві Божественні літургії.

Детально...

 

У день свята Різдва Христового на парафії було звершено святкове богослужіння

 

7 січня 2021 року, в сам день свята Різдва Христового, святкова Божественна літургія була звершена в нижньому храмі на честь благовірного князя Олександра Невського. Богослужіння очолив протоієрей Ярослав Шовкеник у співслужінні духовенства храму.

Детально...