Солом'янське благочиння

Наша газета

Відеокалендар

Друзі сайту

Офіційний сайт Солом'янської районної в місті Києві адміністрації

http://spm.org.ua/

Новини

Богослужіння Навечір’я Різдва Христового

 

6 січня 2021 року, у день Навечір’я Різдва Христового, Божественну літургію святителя Василія Великого в нижньому храмі на честь благовірного князя Олександра Невського головного соборного храму парафії очолив благочинний Солом'янського району і настоятель храму протоієрей Ярослав Шовкеник.

Детально...

 

Неділя перед Різдвом, святих отців

 

3 січня 2021 року, у Неділю перед Різдвом, святих отців, на парафії преподобного Сергія Радонезького було звершено дві Божественні літургії.

Детально...

 

Неділя 29-та після П’ятидесятниці, святих праотець

 

27 грудня 2020 року, у Неділю 29-му після П’ятидесятниці, святих праотець, Божественну літургію в нижньому храмі на честь блгв. кн. Олександра Невського головного соборного храму парафії очолив благочинний Солом'янського району і настоятель храму протоієрей Ярослав Шовкеник.

 

Детально...

 

День пам'яті святителя і чудотворця Миколая

 

19 грудня 2020 року, у день пам'яті святителя і чудотворця Миколая, святкову Божественну літургію було звершено в нижньому храмі на честь блгв. кн. Олександра Невського парафії преподобного Сергія Радонезького.

Детально...

 

Неділя 27-та після П’ятидесятниці та день пам’яті апостола Андрія Первозванного

 

13 грудня 2020 року, у Неділю 27-му після П’ятидесятниці, день пам’яті апостола Андрія Первозванного, Божественну літургію в нижньому храмі на честь блгв. кн. Олександра Невського головного соборного храму парафії очолив благочинний Солом'янського району і настоятель храму протоієрей Ярослав Шовкеник.

 

Детально...

 

День пам'яті благовірного князя Олександра Невського

 

6 грудня 2020 року, у день пам'яті благовірного князя Олександра Невського, митрополит Львівський і Галицький Філарет очолив Божественну літургію в нижньому храмі на честь блгв. кн. Олександра Невського головного соборного храму парафії на честь прп. Сергія Радонезького у місті Києві.

 

Детально...