Солом'янське благочиння

Наша газета

Відеокалендар

Друзі сайту

Офіційний сайт Солом'янської районної в місті Києві адміністрації

http://spm.org.ua/

Новини

Неділя 1-ша після П’ятидесятниці, всіх святих

 

14 червня 2020 року, у Неділю 1-шу після П’ятидесятниці, день пам’яті всіх святих, Божественну літургію в нижньому храмі на честь благовірного князя Олександра Невського звершив головного соборного храму парафії преподобного Сергія Радонезького митрополит Львівський і Галицький Філарет.

Детально...

 

День Святого Духа

 

8 червня 2020 року, в день Святого Духа, Божественну літургію в нижньому храмі на честь блгв. кн. Олександра Невського головного соборного храму парафії очолив благочинний Солом'янського району та настоятель храму протоієрея Ярослав Шовкеник у співслужінні духовенства храму.

Детально...

 

День Святої Трійці. П'ятидесятниця

 

7 червня 2020 року, в день Святої Трійці, П'ятдесятниці, Божественну літургію в нижньому храмі на честь блгв. кн. Олександра Невського головного соборного храму парафії очолив благочинний Солом'янського району та настоятель храму протоієрея Ярослав Шовкеник у співслужінні духовенства храму.

Детально...

 

Троїцька поминальна субота

 

6 червня 2020 року, у Троїцьку поминальну суботу , в нижньому храмі на честь блгв. кн. Олександра Невського головного соборного храму парафії була звершена заупокійна Божественна літургія, яку очолив благочинний Солом'янського району і настоятель храму протоієрей Ярослав Шовкеник.

Детально...

 

Благочинний Солом'янського району і настоятель храму протоієрей Ярослав Шовкеник молитовно відзначив день Тезоіменитства

 

3 червня 2020 року, в день пам'яті рівноапостольних Констянтина і Єлени та св.князя Костянтина (Ярослава) Муромського, в нижньому храмі на честь блгв.кн.Олександра Невського головного соборного храму парафії було звершено Божественну літургію.

 

Детально...

 

Неділя 7-ма після Пасхи, день пам’яті святих отців I Вселенського Собору

 

31 травня 2020 року, у Неділю 7-му після Пасхи, день пам’яті святих отців I Вселенського Собору, Божественна літургія була звершена в храмі на честь ікони Божої Матері "Всіх скорботних Радість" головного соборного храму парафії.

Детально...