Солом'янське благочиння

Наша газета

Відеокалендар

Друзі сайту

Офіційний сайт Солом'янської районної в місті Києві адміністрації

http://spm.org.ua/

Новини

Пропонуємо вашій увазі сторінки нашої парафії в соціальних мережах

 

Дорогі брати та сестри! Заходьте, підписуйтесь та дивіться онлайн трансляції богослужінь на сторінках парафії у соціальних мережах.

Детально...

 

Звернення настоятеля храму з приводу богослужінь у період карантину

 

Всечесні отці, браття  і сестри!

На період карантину ми НЕ ВІДМІНЯТИМЕМО богослужіння в нашому храмі. Богослужіння будуть проводитися згідно розкладу, але молитися будемо на свіжому повітрі на території храму!

Детально...

 

Неділя 2-а Великого посту

 

15 березня 2020 року, у Неділю 2-гу Великого посту, день пам'яті свт.Григорія Палами, Собор всіх преподобних отців Києво-Печерських, на парафії преподобного Сергія Радонезького було звершено дві Божественні літургії.

 

Детально...

 

Cубота другої седмиці Великого посту, поминальна

 

14 березня 2020 року, у поминальну суботу другої седмиці Великого посту, в нижньому храмі на честь блгв.кн.Олександра Невського головного соборного храму парафії була звершена заупокійна Божественна літургія, яку очолив благочинний Солом'янського району і настоятель храму протоієрей Ярослав Шовкеник.

 

Детально...

 

Неділя перша Великого посту. Торжество Православ'я

 

8 березня 2020 року, в першу Неділю Великого посту, Торжество Православ'я, на парафії преподобного Сергія Радонезького було звершено дві Божественні літургії та молебний чин Торжества Православ'я.

Детально...

 

Читання четвертої частини Великого покаянного канону в храмі звершив єпископ Васильківський Миколай

 

5 березня 2020 року, в четвер першої седмиці Великого посту, з благословення Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Онуфрія, в храмі на честь прп. Сергія Радонезького читання четвертої частини Великого покаянного канону преподобного Андрія Критського звершив вікарій Київської Митрополії єпископ Васильківський Миколай.

 

Детально...