Солом'янське благочиння

Наша газета

Відеокалендар

Друзі сайту

Офіційний сайт Солом'янської районної в місті Києві адміністрації

http://spm.org.ua/

Новини

День пам'яті святителів Василія Великого, Григорія Богослова та Іоанна Златоустого

 

12 лютого 2020 року, у день пам'яті Вселенських вчителів і святителів Василія Великого, Григорія Богослова та Іоанна Златоустого, Божественна літургія була звершена в храмі на честь ікони Божої Матері "Всіх скорботних Радість".

Детально...

 

Неділя про митаря та фарисея

 

9 лютого 2020 року, у Неділю про митаря та фарисея, день пам’яті Собору новомучеників і сповідників Церкви Руської, на парафії преподобного Сергія Радонезького було звершено дві Божественні літургії.

Детально...

 

Неділя про Закхея

 

2 лютого 2020 року, у Неділю 33-тю після П’ятидесятниці, на парафії преподобного Сергія Радонезького було звершено дві Божественні літургії. Пізню Літургію в нижньому храмі на честь блгв. кн. Олександра Невського головного соборного храму парафії очолив благочинний Солом'янського району і настоятель храму протоієрей Ярослав Шовкеник у співслужінні духовенства храму.

Детально...

 

Неділю 32-га після П’ятидесятниці, після Богоявлення

 

26 січня 2020 року, у Неділю 32-у після П’ятидесятниці, після Богоявлення, на парафії преподобного Сергія Радонезького було звершено дві Божественні літургії.

Детально...

 

Хрещення Господнє. Богоявлення

 

19 січня 2020 року, у день Святого Богоявлення, Хрещення Господа Бога і Спаса нашого Іісуса Христа, Божественну літургію в нижньому храмі на честь блгв. кн. Олександра Невського головного соборного храму парафії прп.Сергія Радонезького очолив благочинний Солом'янського району і настоятель храму прот. Ярослав Шовкеник у співслужінні духовенства храму.

Детально...

 

Відбувся Різдвяний концерт святкового хору парафії прп. Сергія Радонезького

 

12 січня 2020 року, в храмі на честь блгв.кн.Александра Невського відбувся Різдвяний концерт Святкового хору парафії преподобного Сергія Радонезького під керівництвом Гасанова Рафаіла.

Детально...