Солом'янське благочиння

Наша газета

Відеокалендар

Друзі сайту

Офіційний сайт Солом'янської районної в місті Києві адміністрації

http://spm.org.ua/

Новини

Різдво Христове

 

7 січня 2020 року, в сам день свята Різдва Христового, святкова Божественна літургія була звершена в нижньому храмі на честь блгв.кн.Александра Невського. Богослужіння очолив протоієрей Ярослав Шовкеник у співслужінні духовенства храму.

 

Детально...

 

Неділя перед Різдвом Христовим

 

5 січня 2020 року, у Неділі 29-ту після П’ятидесятниці, перед Різдвом Христовим, святих отців, на парафії преподобного Сергія Радонезького було звершено дві Божественні літургії.

 

Детально...

 

Неділя 28-а після П’ятидесятниці

 

29 грудня 2019 року, у Неділю 28-у після П’ятидесятниці, святих праотців, на парафії преподобного Сергія Радонезького було звершено дві Божественні літургії.

Детально...

 

Запрошуємо на Різдвяний концерт святкового хору парафії прп. Сергія Радонезького

 

Святковий концерт відбудеться 12 січня 2020 року об 18:00 в нижньому храмі на честь блгв. кн. Олександра Невського головного соборного храму парафії.

 

Детально...

 

Учні Недільної школи виступили з підготовленою сценою до дня Святителя Миколая (+Фото)

 

22 грудня 2019 року, у Неділю 27-му після П’ятидесятниці, день свята зачаття Пресвятої Богородиці, на парафії преподобного Сергія Радонезького було звершено дві Божественні літургії.

Детально...

 

Вітаємо Святковий хор парафії прп. Сергія Радонезького з перемогою в XVIII фестивалі-конкурсі духовної пісні

 

Вітаємо Святковий хор парафії преподобного Сергія Радонезького та його керівника Рафаіла Гасанова з перемогою в XVIII фестивалі-конкурсі духовної пісні "Аскольдів Глас".

Детально...