Солом'янське благочиння

Наша газета

Відеокалендар

Друзі сайту

Офіційний сайт Солом'янської районної в місті Києві адміністрації

http://spm.org.ua/

Новини

Благовіщення Пресвятої Богородиці

 

7 квітня 2019 року, в Неділю четверту Великого посту, день свята Благовіщення Пресвятої Богородиці, на парафії преподобного Сергія Радонезького було звершено дві Божественні літургії.

Детально...

 

Неділя Хрестопоклонна

 

31 березня 2019 року, у Неділю Хрестопоклонну, на парафії преподобного Сергія Радонезького було звершено дві Божественні літургії.

 

Детально...

 

Чин Пасії в храмі прп. Сергія Радонезького звершив архієпископ Філарет

 

24 березня 2019 року, у Неділю другу Великого посту, чин Пасії з читанням акафіста Божественним Страстям Христовим у храмі на честь преподобного Сергія Радонезького звершив архієпископ Львівський і Галицький Філарет.

 

Детально...

 

Неділя 2-а Великого посту

 

24 березня 2019 року, у Неділю 2-гу Великого посту, день пам'яті свт.Григорія Палами, Собор всіх преподобних отців Києво-Печерських, на парафії преподобного Сергія Радонезького було звершено дві Божественні літургії.

Детально...

 

Неділя перша Великого посту. Торжество Православ'я

 

17 березня 2019 року, в першу Неділю Великого посту, Торжество Православ'я, на парафії преподобного Сергія Радонезького було звершено дві Божественні літургії.

Детально...

 

Читання четвертої частини Великого покаянного канону в храмі прп. Сергія Радонезького звершив єпископ Васильківський Миколай

 

14 березня 2019 р., в четвер першої седмиці Великого посту, з благословення Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Онуфрія, в храмі на честь прп. Сергія Радонезького читання четвертої частини Великого покаянного канону преподобного Андрія Критського звершив вікарій Київської Митрополії єпископ Васильківський Миколай.

Детально...