Солом'янське благочиння

Наша газета

Відеокалендар

Друзі сайту

Офіційний сайт Солом'янської районної в місті Києві адміністрації

http://spm.org.ua/

Новини

Неділя 9-та після П'ятидесятниці

 

29 липня 2018 року, у Неділю 9-ту після П'ятидесятниці, в нижньому храмі на честь блгв.кн.Олександра Невського головного соборного храму парафії була звершена Божественна літургія.

Детально...

 

Неділя 8-та після П'ятидесятниці

 

22 липня 2018 року, у Неділю 8-ту після П'ятидесятниці, в нижньому храмі на честь блгв.кн.Олександра Невського головного соборного храму парафії була звершена Божественна літургія.

Детально...

 

День пам'яті преподобного Сергія Радонезького

 

18 липня 2018 року, в день пам'яті преподобного Сергія, ігумена Радонезького, парафія на честь преподобного Сергія Радонезького Солом'янського благочиння міста Києва відзначила престольне свято.

Детально...

 

Неділя 7-та після П'ятидесятниці

 

15 липня 2018 року, у Неділю 7-ту після П'ятидесятниці, в нижньому храмі на честь блгв.кн.Олександра Невського головного соборного храму парафії була звершена Божественна літургія.

 

Детально...

 

Пам'ять святих славних і всехвальних первоверховних апостолів Петра і Павла

 

12 липня 2018 року, в день пам'яті святих славних і всехвальних первоверховних апостолів Петра і Павла, на парафії преподобного Сергія Радонезького було звершено Божественну Літургію в нижньому храмі на честь блгв.кн.Олександра Невського.

Детально...

 

Неділя 6-та після П'ятидесятниці

 

8 липня 2018 року, у Неділю 6-ту після П'ятидесятниці, в нижньому храмі на честь блгв.кн.Олександра Невського головного соборного храму парафії була звершена Божественна літургія.

Детально...