Солом'янське благочиння

Наша газета

Відеокалендар

Друзі сайту

Офіційний сайт Солом'янської районної в місті Києві адміністрації

http://spm.org.ua/

Новини

Світле Христове Воскресіння. Пасха

 

В ніч з 7 на 8 квітня 2018 року, свято Світлого Христового Воскресіння, в нижньому храмі на честь блгв.кн.Александра Невського головного храму парафії прп.Сергія Радонезького було звершено пасхальне Богослужіння, яке очолив благочинний Солом'янського району і настоятель храму протоієрей Ярослав Шовкеник у співслужінні духовенства парафії.

Детально...

 

Велика Субота. Благовіщення Пресвятої Богородиці

 

7 квітня 2018 року, у Велику Суботу та свято Благовіщення Пресвятої Богородиці, в нижньому храмі на честь блгв.кн.Олександра Невського головного соборного храму парафії Літургію свт.Василія Великого очолив благочинний Солом'янського району і настоятель храму протоієрей Ярослав Шовкеник у співслужінні духовенства храму.

Детально...

 

Велика П'ятниця Страсної седмиці

 

6 квітня 2018 року, в нижньому храмі на честь блгв.кн.Александра Невського головного храму приходу прп.Сергія Радонезького були відслужені часи Великого П'ятка і вечірня з чином виносу Святої Плащаниці. Ввечері, храмі була звершена утреня з чином погребіння Святої Плащаниці Господа нашого Іісуса Христа.

Детально...

 

Великий Четвер Страсної седмиці

 

У четвер Страсної седмиці Церква згадує Таємну Вечерю - останню трапезу Господа Ісуса Христа з апостолами напередодні Його страждань. Саме тоді Спаситель встановив головне Таїнство Церкви - Таїнство Святого Причастя, Євхаристію.

 

Детально...

 

Свято Входу Господнього в Єрусалим

 

1 квітня 2018 року, в Вербну неділю, свято Входу Господнього в Єрусалим, на парафії прп.Сергія Радонезького було звершено дві Божественні літургії.

Детально...

 

Неділя 4-та Великого посту, прп.Іоанна Ліствічника

 

18 березня 2018 року, у Неділю 4-ту Великого посту, прп.Іоанна Ліствічника, на парафії преподобного Сергія Радонезького було звершено дві Божественні літургії.

Детально...