Солом'янське благочиння

Наша газета

Відеокалендар

Друзі сайту

Офіційний сайт Солом'янської районної в місті Києві адміністрації

http://spm.org.ua/

Новини

Біля храму прп.Сергія Радонезького в парку Супутник пройшов суботник

 

5 травня 2018 року, після Божественної літургії, біля храму прп.Сергія Радонезького в парку Супутник пройшов суботник.

 

Детально...

 

Неділя 3-я після Пасхи, святих жон-мироносиць

 

22 квітня 2018 року, у Неділю 3-тю після Пасхи, святих жон-мироносиць, на парафії преподобного Сергія Радонезького було звершено дві Божественні літургії. Після Літургії з пасхальними привітаннями та підготовленою сценкою виступили учні недільної школи парафії.

Детально...

 

Неділя 2-га після Пасхи, апостола Фоми

 

15 квітня 2018 року, в Неділю 2-гу після Пасхи, апостола Фоми, пізню Божественну літургію в нижньому храмі на честь блгв.кн.Александра Невського головного соборного храму парафії прп.Сергія Радонезького звершив архієпископ Львівський і Галицький Філарет.

Детально...

 

Відбулася святкова Літургія з нагоди 40-річчя протоієрея Ярослава Шовкеника (+ ФОТО, ВІДЕО)

 

 

13 квітня 2018 року, у П'ятницю Світлої седмиці, день вшанування ікони Божої Матері «Живоносне Джерело», служіння Божественної літургії в нижньому храмі на честь блгв.кн.Александра Невського головного соборного храму парафії прп.Сергія Радонезького у м.Києві очолив архієпископ Львівський і Галицький Філарет.

Детально...

 

Світле Христове Воскресіння. Пасха

 

В ніч з 7 на 8 квітня 2018 року, свято Світлого Христового Воскресіння, в нижньому храмі на честь блгв.кн.Александра Невського головного храму парафії прп.Сергія Радонезького було звершено пасхальне Богослужіння, яке очолив благочинний Солом'янського району і настоятель храму протоієрей Ярослав Шовкеник у співслужінні духовенства парафії.

Детально...

 

Велика Субота. Благовіщення Пресвятої Богородиці

 

7 квітня 2018 року, у Велику Суботу та свято Благовіщення Пресвятої Богородиці, в нижньому храмі на честь блгв.кн.Олександра Невського головного соборного храму парафії Літургію свт.Василія Великого очолив благочинний Солом'янського району і настоятель храму протоієрей Ярослав Шовкеник у співслужінні духовенства храму.

Детально...