Солом'янське благочиння

Наша газета

Відеокалендар

Друзі сайту

Офіційний сайт Солом'янської районної в місті Києві адміністрації

http://spm.org.ua/

Новини

Неділя 2-а Великого посту

 

4 березня 2018 року, У Неділю 2-гу Великого посту, день пам'яті свт.Григорія Палами, Собор всіх преподобних отців Києво-Печерських, на парафії преподобного Сергія Радонезького було звершено дві Божественні літургії. В цей же день ввечері, настоятель храму протоієрей Ярослав Шовкеник у співслужінні духовенства парафії звершив Пасію з читанням акафісту Страстям Христовим.

 

Детально...

 

У нашому храмі звершено Таїнство Єлеосвячення (Соборування)

 

У неділю 4 березня 2018 року, перший раз у цьому Великому пості, в нижньому храмі на честь блгв.кн.Олександра Невського головного соборного храму парафії кліриками храму було звершено Таїнство Єлеосвячення (Соборування).

Детально...

 

Чин Пасії в храмі прп. Сергія Радонезького звершив єпископ Васильківський Миколай

 

25 лютого 2018 року, в Неділю першу Великого посту, з благословення Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Онуфрія вікарій Київської Митрополії єпископ Васильківський Миколай звершив чин Пасії з читанням акафісту Божественним Страстям Христовим в храмі на честь преподобного Сергія Радонезького Солом’янського благочиння столиці.

 

Детально...

 

Неділя перша Великого посту. Торжество Православ'я

 

25 лютого 2018 року, в першу Неділю Великого посту, Торжество Православ'я, на парафії преподобного Сергія Радонезького було звершено дві Божественні літургії.

 

Детально...

 

На першій седмиці Великого посту на парафії були звершені Літургії Передосвячених Дарів

 

21 лютого 2018 року, в середу першої седмиці Великого посту, в нижньому храмі на честь блгв.кн.Александра Невського головного храму парафії прп.Сергія Радонезького була звершена перша Літургія Передосвячених Дарів у Великому пості.

 

Детально...

 

На парафії прп.Сергія Радонезького завершилося читання Великого покаянного канону преподобного Андрія Критського

 

З понеділка по четвер першої седмиці Великого посту, в нижньому храмі на честь блгв.кн.Александра Невського головного храму парафії прп.Сергія Радонезького під час Великого повечір'я були прочитані всі чотири частини Великого покаянного канону преподобного Андрія Критського.

 

Детально...