Солом'янське благочиння

Наша газета

Відеокалендар

Друзі сайту

Офіційний сайт Солом'янської районної в місті Києві адміністрації

http://spm.org.ua/

Новини

Учні Недільної школи відвідали просфорню храму

 

1 жовтня 2017 року, учні Недільної школи парафії преподобного Сергія Радонезького відвідали просфорню храму. Там діти побачили процес виготовлення просфор, а також змогли безпосередньо взяти участь у самому процесі. По завершенні всі отримали гарачі просфори.

 

Детально...

 

У день свята Воздвиження Хреста Господнього Літургію на парафії прп.Сергія Радонезького звершив архієпископ Філарет

 

27 вересня 2017 року, у день свята Воздвиження Чесного і Животворящого Хреста Господнього, Божественну літургію в нижньому храмі на честь блгв.кн.Александра Невського головного соборного храму парафії прп.Сергія Радонезького звершив архієпископ Львівський і Галицький Філарет.

Детально...

 

Учні Недільної школи парафії здійснили паломницьку поїздку до Свято-Успенської Києво-Печерської Лаври

 

26 вересня 2017 року, напередодні свята Воздвиження Хреста Господнього, учні Недільної школи парафії прп. Сергія Радонезького здійснили паломницьку поїздку до Свято-Успенської Києво-Печерської Лаври.

 

Детально...

 

День свята Різдва Пресвятої Богородиці

 

21 вересня 2017 року, в день свята Різдва Пресвятої Богородиці, святкову Божественну літургію було звершено в нижньому храмі на честь блгв.кн.Олександра Невського парафії преподобного Сергія Радонезького.

Детально...

 

Учні недільної школи відвідали монастир Різдва Пресвятої Богородиці в Церковщині

 

В неділю 17 вересня 2017 року, напередодні свята Різдва Пресвятої Богородиці, старша група недільної школи відвідала монастир на честь Різдва Пресвятої Богородиці в Церковщині, провівши своєрідний урок на виїзді.

Детально...

 

Неділя 15-та після П’ятидесятниці

 

17 вересня 2017 року, у Неділю 15-ту після П’ятидесятниці, в нижньому храмі на честь блгв.кн.Олександра Невського парафії преподобного Сергія Радонезького було звершено Божественну літургію, яку очолив протоієрей Олександр Кошилка.

Детально...