Солом'янське благочиння

Наша газета

Відеокалендар

Друзі сайту

Офіційний сайт Солом'янської районної в місті Києві адміністрації

http://spm.org.ua/

Новини

День пам'яті благовірного князя Олександра Невського

 

12 вересня 2017 року, у день пам'яті благовірного князя Олександра Невського, архієпископ Львівський і Галицький Філарет у співслужінні з вікарієм Київської Митрополії єпископом Васильківським Миколаєм очолив Божественну літургію в нижньому храмі на честь блгв.кн.Олександра Невського головного соборного храму парафії на честь прп.Сергія Радонезького у м.Києві.

Детально...

 

У Неділю 13-ту після П’ятидесятниці Літургію на парафії прп.Сергія Радонезького звершив архієпископ Філарет

 

3 вересня 2017 року, у Неділю 13-ту після П’ятидесятниці, Божественну літургію в нижньому храмі на честь блгв.кн.Александра Невського головного соборного храму парафії прп.Сергія Радонезького звершив архієпископ Львівський і Галицький Філарет.

Детально...

 

Клірик храму благословив гравців та тренера дитячо-юнацького ФК "Локомотив"

 

31 серпня 2017 року, в нижньому храмі на честь блгв.кн.Олександра Невського парафії преподобного Сергія Радонезького, клірик храму прот.Констянтин Вовченко звершив молебень та благословив гравців та тренера Слободяна М.П. дитячо-юнацького ФК "Локомотив" (Київ) для участі в чемпіонаті України.

Детально...

 

Успіння Пресвятої Богородиці

 

28 серпня 2017 року, у день свята Успіння Пресвятої Богородиці, святкову Божественну літургію було звершено в нижньому храмі на честь блгв.кн.Олександра Невського парафії преподобного Сергія Радонезького.

 

Детально...

 

Преображення Господа Бога і Спаса нашого Іісуса Христа

 

19 серпня 2017 року, у день Преображення Господа Бога і Спаса нашого Іісуса Христа, святкову Божественну літургію було звершено в нижньому храмі на честь блгв.кн.Олександра Невського парафії преподобного Сергія Радонезького.

Детально...

 

Винесення Чесних Древ Животворящого Хреста Господнього

 

14 серпня 2017 року, в день Винесення Чесних Древ Животворящого Хреста Господнього, було звершено Божественну літургію в нижньому храмі на честь блгв.кн.Олександра Невського парафії преподобного Сергія Радонезького, яку очолив протоієрей Констянтин Вовченко.

 

Детально...