Солом'янське благочиння

Наша газета

Відеокалендар

Друзі сайту

Офіційний сайт Солом'янської районної в місті Києві адміністрації

http://spm.org.ua/

Новини

Свято Різдва чесного славного Пророка, Предтечі і Хрестителя Господнього Іоанна

 

7 липня 2017 року, в день свята Різдва чесного славного Пророка, Предтечі і Хрестителя Господнього Іоанна, на парафії преподобного Сергія Радонезького було звершено Божественну Літургію в нижньому храмі на честь блгв.кн.Олександра Невського.

 

Детально...

 

Неділя 4-а після П′ятидесятниці, день пам'яті апостола Іуди, брата Господнього

 

2 липня 2017 року, в Неділю 4-у після П′ятидесятниці, день пам'яті апостола Іуди, брата Господнього, в нижньому храмі на честь блгв.кн.Олександра Невського парафії преподобного Сергія Радонезького було звершено Божественну літургію, яку очолив ігумен Іоанн.

Детально...

 

На парафії прп.Сергія Радонезького єпископ Філарет звершив молебень перед мощами Преподобних отців

 

15 червня 2017 року, на парафії преподобного Сергія Радонезького в нижньому храмі на честь блгв.кн.Олександра Невського було звершено молебень з читанням канону перед ковчегом з частками мощей Преподобних отців Києво-Печерських.

Детально...

 

Неділя всіх святих Церкви Руської

 

18 червня 2017 року, у Неділю 2-гу після П’ятидесятниці, всіх святих Церкви Руської, на парафії преподобного Сергія Радонезького було звершено Божественну Літургію в нижньому храмі на честь блгв.кн.Олександра Невського.

Детально...

 

Учні Недільної школи парафії відвідали «Китаївську пустинь»

 

В суботу, 11 червня 2017 року, учні Недільної школи парафії прп. Сергія Радонезького здійснили паломницьку поїздку до Свято-Троїцького чоловічого монастиря «Китаївська пустинь» в м.Києві.

 

Детально...

 

Неділя всіх святих

 

11 червня 2017 року, в Неділю всіх святих, на парафії преподобного Сергія Радонезького було звершено Божественну Літургію в нижньому храмі на честь блгв.кн.Олександра Невського.

 

Детально...