Солом'янське благочиння

Наша газета

Відеокалендар

Друзі сайту

Офіційний сайт Солом'янської районної в місті Києві адміністрації

http://spm.org.ua/

Новини

На парафії прп.Сергія Радонезького єпископ Філарет звершив молебень перед мощами Преподобних отців

 

15 червня 2017 року, на парафії преподобного Сергія Радонезького в нижньому храмі на честь блгв.кн.Олександра Невського було звершено молебень з читанням канону перед ковчегом з частками мощей Преподобних отців Києво-Печерських.

Детально...

 

Неділя всіх святих Церкви Руської

 

18 червня 2017 року, у Неділю 2-гу після П’ятидесятниці, всіх святих Церкви Руської, на парафії преподобного Сергія Радонезького було звершено Божественну Літургію в нижньому храмі на честь блгв.кн.Олександра Невського.

Детально...

 

Учні Недільної школи парафії відвідали «Китаївську пустинь»

 

В суботу, 11 червня 2017 року, учні Недільної школи парафії прп. Сергія Радонезького здійснили паломницьку поїздку до Свято-Троїцького чоловічого монастиря «Китаївська пустинь» в м.Києві.

 

Детально...

 

Неділя всіх святих

 

11 червня 2017 року, в Неділю всіх святих, на парафії преподобного Сергія Радонезького було звершено Божественну Літургію в нижньому храмі на честь блгв.кн.Олександра Невського.

 

Детально...

 

Парафія передала допомогу в Київську психіатричну лікарню ім.Павлова

 

3 червня 2017 року, клірик храму прп.Сергія Радонезького Солом'янського благочиння прот.Констянтин Вовченко передав керівництву Київської міської психіатричної лікарні ім.Павлова гуманітурну допомогу у вигляді одягу, капців, нижньої білизни, шкарпеток на сумму 7000 грн.

 

Детально...

 

День Святої Трійці. П'ятидесятниця

 

4 червня 2017 року, в день Святої Трійці, П'ятдесятниці, на парафії преподобного Сергія Радонезького було звершено дві Божественні літургії. Після пізньої Літургії була відправлена вечірня з читанням коліннопреклонних молитов, що були складені святителем Василієм Великим у IV столітті.

Детально...