Солом'янське благочиння

Наша газета

Відеокалендар

Друзі сайту

Офіційний сайт Солом'янської районної в місті Києві адміністрації

http://spm.org.ua/

Новини

Великий Четвер Страсної седмиці

 

У четвер Страсної седмиці Церква згадує Таємну Вечерю - останню трапезу Господа Ісуса Христа з апостолами напередодні Його страждань. Саме тоді Спаситель встановив головне Таїнство Церкви - Таїнство Святого Причастя, Євхаристію.

Детально...

 

Свято Входу Господнього в Єрусалим

 

9 квітня 2017 року, в Вербну неділю, свято Входу Господнього в Єрусалим, на парафії прп.Сергія Радонезького було звершено дві Божественні літургії. Після Літургії отець Олександр освятив принесені віруючими пальмові гілки та вербу.

Детально...

 

Благовіщення Пресвятої Богородиці

 

7 квітня 2017 року, в день свята Благовіщення Пресвятої Богородиці в нижньому храмі на честь блгв.кн.Александра Невського головного храму приходу прп.Сергія Радонезького було звершено Божественну літургію свт.Иоанна Златоуста.

 

Детально...

 

Неділя 5-та Великого посту, прп.Марії Єгипетської

 

2 квітня 2017 року, у Неділю 5-ту Великого посту, прп.Марії Єгипетської, на парафії преподобного Сергія Радонезького було звершено дві Божественні літургії.

Детально...

 

Похвала Пресвятої Богородиці

 

31 березня 2017 року, напередодні суботи 5-ї седмиці Великого Посту - свята Похвали Божої Матері (Суботи Акафіста), в нижньому храмі на честь блгв.кн.Олександра Невського головного соборного храму парафії була звершена утреня з читанням Акафіста Пресвятої Богородиці.

Детально...

 

Неділя 4-та Великого посту, прп.Іоанна Ліствічника

 

26 березня 2017 року, у Неділю 4-ту Великого посту, прп.Іоанна Ліствічника, на парафії преподобного Сергія Радонезького було звершено дві Божественні літургії. Ввечері цього ж дня, в храмі було звершено чинопослідування з Акафістом Божественним Страстям Христовим (Пасія), яке очолив протоієрей Ярослав Шовкеник у співслужінні духовенства храму.

 

Детально...