Солом'янське благочиння

Наша газета

Відеокалендар

Друзі сайту

Офіційний сайт Солом'янської районної в місті Києві адміністрації

http://spm.org.ua/

Новини

Неділя 10-та після П’ятидесятниці

 

16 серпня 2020 року, у Неділю 10-ту після П’ятидесятниці, Божественну літургію в нижньому храмі на честь блгв. кн. Олександра Невського головного соборного храму парафії очолив благочинний Солом'янського району і настоятель храму протоієрей Ярослав Шовкеник.

Детально...

 

Винесення Чесних Древ Животворящого Хреста Господнього

 

14 серпня 2020 року, у день свята Винесення Чесних Древ Животворящого Хреста Господнього та день пам’яті святих мучеників Маккавеїв, було звершено Божественну літургію в нижньому храмі на честь блгв. кн. Олександра Невського головного храму парафії, яку очолив благочинний Солом'янського району та настоятель храму протоієрея Ярослав Шовкеник.

Детально...

 

Протоієрей Ярослав Шовкеник взяв участь у святковому богослужінні з нагоди престольного свята храму в Трускавці

 

2 серпня 2020 року, у день пам’яті святого славного пророка Божого Ілії, однойменний храм міста Трускавця відзначає престольне свято.  Святкову Божественну літургію очолив митрополит Львівський і Галицький Філарет.

Детально...

 

Неділя 7-ма після П’ятидесятниці

 

26 липня 2020 року, у Неділю 7-му після П’ятидесятниці, на парафії преподобного Сергія Радонезького було звершено дві Божественні літургії.

Детально...

 

Божественну літургію в день пам'яті преподобного Сергія Радонезького очолив Блаженніший Митрополит Онуфрій

 

18 липня 2020 року, в день пам'яті преподобного Сергія, ігумена Радонезького, парафія на честь преподобного Сергія Радонезького відзначила престольне свято. Святкове богослужіння в нижньому храмі на честь блгв.князя Олександра Невского головного храму парафії очолив Предстоятель Української Православної Церкви Блаженніший Митрополит Київський і всієї України Онуфрій.

 

Детально...

 

Пам'ять святих славних і всехвальних первоверховних апостолів Петра і Павла

 

12 липня 2020 року, у Неділю 5-ту після П’ятидесятниці та день пам'яті святих славних і всехвальних первоверховних апостолів Петра і Павла на парафії преподобного Сергія Радонезького було звершено дві Божественні літургії.

Детально...