Солом'янське благочиння

Наша газета

Відеокалендар

Друзі сайту

Офіційний сайт Солом'янської районної в місті Києві адміністрації

http://spm.org.ua/

Новини

Світле Христове Воскресіння. Пасха

 

В ніч з 18 на 19 квітня 2020 року, свято Світлого Христового Воскресіння, в нижньому храмі на честь блгв. кн. Олександра Невського головного храму парафії прп. Сергія Радонезького було звершено пасхальне Богослужіння, яке очолив благочинний Солом'янського району і настоятель храму протоієрей Ярослав Шовкеник у співслужінні духовенства парафії.

 

Детально...

 

Велика П'ятниця Страсної седмиці

 

17 квітня 2020 року, в храмі на честь ікони Божої Матері "Всіх скорботних Радість" парафії прп.Сергія Радонезького були відслужені часи Великого П'ятка і вечірня з чином виносу Святої Плащаниці. Ввечері, в храмі була звершена утреня з чином погребіння Святої Плащаниці Господа нашого Іісуса Христа.

Детально...

 

Великий Четвер Страсної седмиці

 

У четвер Страсної седмиці Церква згадує Таємну Вечерю - останню трапезу Господа Ісуса Христа з апостолами напередодні Його страждань. Саме тоді Спаситель встановив головне Таїнство Церкви - Таїнство Святого Причастя, Євхаристію.

Детально...

 

Подати онлайн записки для поминання

 

Ви можете подати записку з іменами своїх рідних, близьких і друзів для молитовного поминання за Богослужінням (Увага! Змінилась електронна адреса парафії).

Детально...

 

Оголошення по порядок богослужінь(ОНОВЛЕНО)

 

Пасхальне богослужіння буде звершено в храмі блгв.кн.Олександра Невського, без присутності парафіян у храмі.  Віряни зможуть молитись на вулиці. Також богослужіння транслюватиметься онлайн с 00:00 до 3:00.  Освячення пасок у суботу з 16.00 до 22.00 та після Пасхального богослужіння з 3.00 до 17.00. Всі бажаючі можуть подати онлайн записку з іменами для молитовного поминання за богослужінням.

Детально...

 

Волонтери та представники храму преподобного Сергія Радонезького нагодували безпритульних

 

4 квітня 2020 року, у київському парку “Супутник”, що розташований на Солом’янці, духовенство і віряни храму преподобного Сергія Радонезького та волонтери “Спільноти святого Егідія” роздавали безхатченкам обіди, запаковані по всім правилам карантину.

Детально...