Солом'янське благочиння

Наша газета

Відеокалендар

Друзі сайту

Офіційний сайт Солом'янської районної в місті Києві адміністрації

http://spm.org.ua/

Новини

В середу першої седмиці Великого посту звершена перша Літургія Передосвячених Дарів

 

4 березня 2020 року, в середу першої седмиці Великого посту, в нижньому храмі на честь блгв.кн.Олександра Невського головного храму парафії прп.Сергія Радонезького була звершена перша Літургія Передосвячених Дарів у Великому пості.

 

Детально...

 

Протоієрей Ярослав Шовкеник звершив читання першої частини канону прп. Андрія Критського

 

2 березня 2020 року, у перший день Великого посту, благочинний Солом'янського району і настоятель храму протоієрей Ярослав Шовкеник очолив Велике повечір’я з читанням першої частини Великого покаянного канону преподобного Андрія Критського в нижньому храмі на честь блгв.кн.Олександра Невського головного храму парафії.

Детально...

 

Неділя сиропусна, спомин Адамового вигнання

 

1 березня 2020 року, у Неділю сиропусну, спомин Адамового вигнання, на парафії преподобного Сергія Радонезького було звершено дві Божественні літургії. Після Літургії були звершені вечірня та Чин прощення.

Детально...

 

Неділя м’ясопусна, про Страшний суд

 

23 лютого 2020 року, Неділю м’ясопусну, про Страшний суд, на парафії преподобного Сергія Радонезького було звершено дві Божественні літургії.

Детально...

 

Вселенська поминальна субота

 

22 лютого 2020 року, у Вселенську поминальну суботу , в нижньому храмі на честь блгв.кн.Олександра Невського головного соборного храму парафії була звершена заупокійна Божественна літургія, яку очолив благочинний Солом'янського району і настоятель храму протоієрей Ярослав Шовкеник.

Детально...

 

У день свята Стрітення Господнього Літургію на парафії преподобного Сергія Радонезького звершив митрополит Філарет

 

15 лютого 2020 року, у день свята Стрітення Господнього, Божественну літургію в нижньому храмі на честь блгв.кн.Олександра Невського головного соборного храму парафії преподобного Сергія Радонезького звершив митрополит Львівський і Галицький Філарет.

Детально...