Солом'янське благочиння

Наша газета

Відеокалендар

Друзі сайту

Офіційний сайт Солом'янської районної в місті Києві адміністрації

http://spm.org.ua/

Новини

Успіння Пресвятої Богородиці

 

28 серпня 2019 року, у день свята Успіння Пресвятої Богородиці, Божественну літургію було звершено в нижньому храмі на честь блгв.кн.Олександра Невського головного храму парафії, яку очолив благочинний Солом'янського району та настоятель храму протоієрея Ярослав Шовкеник.

Детально...

 

Преображення Господа Бога і Спаса нашого Іісуса Христа

 

19 серпня 2019 року, у день Преображення Господа Бога і Спаса нашого Іісуса Христа, святкову Божественну літургію було звершено в нижньому храмі на честь блгв.кн.Олександра Невського парафії преподобного Сергія Радонезького.

 

Детально...

 

Напередодні свята Преображення всенічне бдіння в храмі прп.Сергія Радонезького очолив митрополит Філарет

 

18 серпня 2019 року, напередодні свята Преображення Господа нашого Іісуса Христа, всенічне бдіння в нижньому храмі на честь блгв.кн.Александра Невського головного соборного храму парафії прп.Сергія Радонезького очолив митрополит Львівський і Галицький Філарет.

 

Детально...

 

У Неділю 9-у після П'ятидесятниці ЛІтургію на парафії прп. Сергія Радонезького звершив митрополит Філарет (+Фото)

 

18 серпня 2019 року, у Неділю 9-ту після П’ятидесятниці, передсвято Преображення Господнього,  Божественну літургію в нижньому храмі на честь блгв.кн.Александра Невського головного соборного храму парафії прп.Сергія Радонезького звершив митрополит Львівський і Галицький Філарет.

 

Детально...

 

Винесення Чесних Древ Животворящого Хреста Господнього

 

14 серпня 2019 року, у день свята Винесення Чесних Древ Животворящого Хреста Господнього та день пам’яті святих мучеників Маккавеїв, було звершено Божественну літургію в нижньому храмі на честь блгв.кн.Олександра Невського головного храму парафії, яку очолив благочинний Солом'янського району та настоятель храму протоієрея Ярослав Шовкеник.

Детально...

 

День вшанування ікони Божої Матері «Всіх скорботних Радість»

 

5 серпня 2019 року, в день вшанування ікони Божої Матері «Всіх скорботних Радість», Божественну літургію було звершено в храмі на честь ікони Божої Матері «Всіх скорботних Радість», який в цей день відзначає престольне свято.

Детально...