Солом'янське благочиння

Наша газета

Відеокалендар

Друзі сайту

Офіційний сайт Солом'янської районної в місті Києві адміністрації

http://spm.org.ua/

Новини

Свято Вознесіння Господньго

 

6 червня 2019 року, в день Вознесіння Господньго, Божественну Літургію в нижньому храмі на честь блгв.кн.Олександра Невського головного соборного храму парафії очолив благочинний Солом'янського району і настоятель храму протоієрей Ярослав Шовкеник у співслужінні духовенства храму.

Детально...

 

Благочинний Солом'янського району і настоятель храму протоієрей Ярослав Шовкеник молитовно відзначив день Тезоіменитства

 

3 червня 2019 року, в день пам'яті рівноапостольних Констянтина і Єлени та св.князя Костянтина (Ярослава) Муромського, в нижньому храмі на честь блгв.кн.Олександра Невського головного соборного храму парафії було звершено Божественну літургію.

 

Детально...

 

Неділя 3-я після Пасхи, святих жон-мироносиць

 

12 травня 2019 року, у Неділю 3-тю після Пасхи, святих жон-мироносиць, на парафії преподобного Сергія Радонезького було звершено дві Божественні літургії.

 

Детально...

 

На парафії прп. Сергія Радонезького молитовно відзначили День Перемоги

 

9 травня 2019 року, перед храмом на честь ікони Божої Матері "Всіх скорботних Радість" у свято Великої Перемоги, були відслужені подячний молебень Господу Богу за дарування перемоги у Другій світовій війні та панахида за всіма загиблими воїнами та усіма спочилими під час війни.

Детально...

 

Світле Христове Воскресіння. Пасха

 

В ніч з 27 на 28 квітня 2019 року, свято Світлого Христового Воскресіння, в нижньому храмі на честь блгв.кн.Александра Невського головного храму парафії прп.Сергія Радонезького було звершено пасхальне Богослужіння, яке очолив благочинний Солом'янського району і настоятель храму протоієрей Ярослав Шовкеник у співслужінні духовенства парафії.

 

Детально...

 

Велика П'ятниця Страсної седмиці

 

26 квітня 2019 року, в нижньому храмі на честь блгв.кн.Александра Невського головного храму парафії прп.Сергія Радонезького були відслужені часи Великого П'ятка і вечірня з чином виносу Святої Плащаниці. Ввечері, в храмі була звершена утреня з чином погребіння Святої Плащаниці Господа нашого Іісуса Христа.

 

Детально...