Солом'янське благочиння

Наша газета

Відеокалендар

Друзі сайту

Офіційний сайт Солом'янської районної в місті Києві адміністрації

http://spm.org.ua/

Новини

В храмі звершена утреня з читанням 12-ти Страсних Євангелій

 

25 квітня 2019 року, у Великий Четвер ввечері, у нижньому храмі на честь блгв.кн.Александра Невського головного храму парафії прп.Сергія Радонезького була звершена утреня з читанням 12-ти Євангелій Святих Страстей Господа нашого Ісуса Христа.

Детально...

 

Свято Входу Господнього в Єрусалим

 

21 квітня 2019 року, в Вербну неділю, свято Входу Господнього в Єрусалим, на парафії прп.Сергія Радонезького було звершено дві Божественні літургії.

Детально...

 

Клірик храму диякон Тарасій Куцмус рукопокладенй у сан пресвітера

 

14 квітня 2019 року, у Неділю 5-ту Великого посту, день пам’яті преподобної Марії Єгипетської, за Божественною літургією у храмі на честь преподобних Антонія і Феодосія Свято-Успенської Києво-Печерської Лаври, Предстоятель УПЦ звершив ієрейську хіротонію над дияконом Тарасієм Куцмусом.

 

Детально...

 

Чин Пасії в храмі прп. Сергія Радонезького звершив єпископ Васильківський Миколай

 

14 квітня 2019 року, у Неділю 5-у Великого посту, з благословення Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Онуфрія вікарій Київської Митрополії єпископ Васильківський Миколай звершив чин Пасії з читанням акафісту Божественним Страстям Христовим в храмі на честь преподобного Сергія Радонезького Солом’янського благочиння столиці.

Детально...

 

Неділя 5-та Великого посту, пам’ять прп. Марії Єгипетської

 

14 квітня 2019 року, у Неділю 5-ту Великого посту, день пам′яті преподобної Марії Єгипетської,  на парафії преподобного Сергія Радонезького було звершено дві Божественні літургії.

Детально...

 

З храму прп.Сергія Радонезького викрадено ковчег з мощами вмч. Георгія Побідоносця

 

10 квітня 2019 року, вдень, з нижнього храму на честь блгв.кн.Александра Невського головного соборного храму парафії прп.Сергія Радонезького (м.Київ, вул.Уманська 14) невідомою особою-зловмисником було викрадено ковчег з мощами великомученика Георгія Побідоносця.

Детально...