Солом'янське благочиння

Наша газета

Відеокалендар

Друзі сайту

Офіційний сайт Солом'янської районної в місті Києві адміністрації

http://spm.org.ua/

Новини

На першій седмиці Великого посту на парафії були звершені Літургії Передосвячених Дарів

 

15 березня 2019 року, в п'ятницю першої седмиці, Літургію Передосвячених Дарів звершив настоятель храму і благочинний Солом'янського району протоієрей Ярослав Шовкеник у співслужінні духовенства храму. В кінці Літургії було відслужено молебень з каноном великомученику Феодору Тирону та освячено коливо.

Детально...

 

Неділя сиропусна, спомин Адамового вигнання

 

10 березня 2019 року, у Неділю сиропусну, спомин Адамового вигнання, на парафії преподобного Сергія Радонезького було звершено дві Божественні літургії.

Детально...

 

Протоієрей Ярослав Шовкеник молитовно відзначив 41-річчя

 

9 березня 2019 року, в день пам'яті першого і другого обрітення глави Пророка і Предтечі Господнього Іоанна Хрестителя, в нижньому храмі на честь блгв.кн.Александра Невського головного соборного храму парафії була звершена Божественна літургія.

Детально...

 

Стрітення Господнє

 

15 лютого 2019 року, у день свята Стрітення Господнього, Божественну літургію в нижньому храмі на честь блгв.кн.Александра Невського головного соборного храму парафії прп.Сергія Радонезького очолив благочинний Солом'янського району і настоятель храму прот. Ярослав Шовкеник у співслужінні духовенства храму.

Детально...

 

У день Собору новомучеників і сповідників Літургію на парафії прп. Сергія Радонезького звершив архієпископ Філарет

 

10 лютого 2019 року, у Неділю 37-му після П’ятидесятниці, день пам’яті Собору новомучеників і сповідників Церкви Руської, пізню Божественну літургію в нижньому храмі на честь блгв.кн.Александра Невського головного соборного храму парафії прп.Сергія Радонезького звершив архієпископ Львівський і Галицький Філарет.

Детально...

 

Хрещення Господнє. Богоявлення

 

19 січня 2019 року, у день Святого Богоявлення, Хрещення Господа Бога і Спаса нашого Іісуса Христа, Божественну літургію в нижньому храмі на честь блгв.кн.Александра Невського головного соборного храму парафії прп.Сергія Радонезького очолив благочинний Солом'янського району і настоятель храму прот. Ярослав Шовкеник у співслужінні духовенства храму.

 

Детально...