Солом'янське благочиння

Наша газета

Відеокалендар

Друзі сайту

Офіційний сайт Солом'янської районної в місті Києві адміністрації

http://spm.org.ua/

Новини

День свята Різдва Пресвятої Богородиці

 

21 вересня 2018 року, в день свята Різдва Пресвятої Богородиці, святкову Божественну літургію було звершено в нижньому храмі на честь блгв.кн.Олександра Невського парафії преподобного Сергія Радонезького.

Детально...

 

Неділя 16-та після П’ятидесятниці

 

16 вересня 2018 року, у Неділю 16-ту після П’ятидесятниці, в нижньому храмі на честь блгв.кн.Олександра Невського парафії преподобного Сергія Радонезького було звершено Божественну літургію, яку очолив протоієрей Констянтин Вовченко.

 

Детально...

 

Учні недільної школи здійснили екскурсію у Державний музей авіації

 

16 вересня 2018 року, у неділю після Божественної літургії, учні нашої недільної школи здійснили екскурсію у Державний музей авіації.

Детально...

 

День пам'яті благовірного князя Олександра Невського

 

12 вересня 2018 року, у день пам'яті благовірного князя Олександра Невського, Божественну літургію в нижньому храмі на честь блгв.кн.Олександра Невського головного соборного храму парафії на честь прп.Сергія Радонезького у м.Києві очолив архієпископ Львівський і Галицький Філарет.

 

Детально...

 

Неділя 15-та після П'ятидесятниці

 

9 вересня 2018 року, у Неділю 15-ту після П'ятидесятниці, Божественна літургія була звершена в храмі на честь ікони Божої Матері "Всіх скорботних Радість".

Детально...

 

Неділя 14-та після П'ятидесятниці

 

 

3 вересня 2018 року, у Неділю 14-ту після П'ятидесятниці, віддання свята Преображення Господнього, Божественна літургія була звершена в храмі на честь ікони Божої Матері "Всіх скорботних Радість".

Детально...