Солом'янське благочиння

Наша газета

Відеокалендар

Друзі сайту

Офіційний сайт Солом'янської районної в місті Києві адміністрації

http://spm.org.ua/

Новини

Неділя Хрестопоклонна

 

11 березня 2018 року, у Неділю Хрестопоклонну, на парафії преподобного Сергія Радонезького було звершено дві Божественні літургії.

Детально...

 

Протоієрей Ярослав Шовкеник молитовно відзначив 40-річчя

 

9 березня 2018 року, в день пам'яті першого і другого обрітення глави Пророка і Предтечі Господнього Іоанна Хрестителя, в нижньому храмі на честь блгв.кн.Александра Невського головного соборного храму парафії була звершена Літургія Передосвячених Дарів.

Детально...

 

Неділя 2-а Великого посту

 

4 березня 2018 року, У Неділю 2-гу Великого посту, день пам'яті свт.Григорія Палами, Собор всіх преподобних отців Києво-Печерських, на парафії преподобного Сергія Радонезького було звершено дві Божественні літургії. В цей же день ввечері, настоятель храму протоієрей Ярослав Шовкеник у співслужінні духовенства парафії звершив Пасію з читанням акафісту Страстям Христовим.

 

Детально...

 

У нашому храмі звершено Таїнство Єлеосвячення (Соборування)

 

У неділю 4 березня 2018 року, перший раз у цьому Великому пості, в нижньому храмі на честь блгв.кн.Олександра Невського головного соборного храму парафії кліриками храму було звершено Таїнство Єлеосвячення (Соборування).

Детально...

 

Чин Пасії в храмі прп. Сергія Радонезького звершив єпископ Васильківський Миколай

 

25 лютого 2018 року, в Неділю першу Великого посту, з благословення Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Онуфрія вікарій Київської Митрополії єпископ Васильківський Миколай звершив чин Пасії з читанням акафісту Божественним Страстям Христовим в храмі на честь преподобного Сергія Радонезького Солом’янського благочиння столиці.

 

Детально...

 

Неділя перша Великого посту. Торжество Православ'я

 

25 лютого 2018 року, в першу Неділю Великого посту, Торжество Православ'я, на парафії преподобного Сергія Радонезького було звершено дві Божественні літургії.

 

Детально...