Солом'янське благочиння

Наша газета

Відеокалендар

Друзі сайту

Офіційний сайт Солом'янської районної в місті Києві адміністрації

http://spm.org.ua/

Новини

На першій седмиці Великого посту на парафії були звершені Літургії Передосвячених Дарів

 

21 лютого 2018 року, в середу першої седмиці Великого посту, в нижньому храмі на честь блгв.кн.Александра Невського головного храму парафії прп.Сергія Радонезького була звершена перша Літургія Передосвячених Дарів у Великому пості.

 

Детально...

 

На парафії прп.Сергія Радонезького завершилося читання Великого покаянного канону преподобного Андрія Критського

 

З понеділка по четвер першої седмиці Великого посту, в нижньому храмі на честь блгв.кн.Александра Невського головного храму парафії прп.Сергія Радонезького під час Великого повечір'я були прочитані всі чотири частини Великого покаянного канону преподобного Андрія Критського.

 

Детально...

 

Неділя сиропусна

 

18 лютого 2018 року, у Неділю сиропусну, на парафії преподобного Сергія Радонезького було звершено дві Божественні літургії. Після Літургії були звершені вечірня та Чин прощення. Попросивши один у одного і у народу прощення, священнослужителі благословили віруючих на проходження Великого посту.

Детально...

 

Стрітення Господнє

 

15 лютого 2018 року, у день свята Стрітення Господнього, на парафії преподобного Сергія Радонезького було звершено дві Божественні літургії. Після кожної Літургії було звершено освячення води та свічок.

 

Детально...

 

Хрещення Господнє. Богоявлення

 

19 січня 2018 року, у день Святого Богоявлення, Хрещення Господа Бога і Спаса нашого Іісуса Христа, на парафії преподобного Сергія Радонезького було звершено дві Божественні літургії.

Детально...

 

Різдво Христове

 

7 січня 2018 року, в день свята Різдва Христового, святкова Божественна літургія була звершена в нижньому храмі на честь блгв.кн.Александра Невського. Богослужіння очолив протоієрей Ярослав Шовкеник у співслужінні духовенства храму.

 

Детально...