Солом'янське благочиння

Наша газета

Відеокалендар

Друзі сайту

Офіційний сайт Солом'янської районної в місті Києві адміністрації

http://spm.org.ua/

Новини

У Неділю 2-у після П'ятидесятниці на парафії прп. Сергія Радонезького звершив архієпископ Філарет

 

30 червня 2019 року, в Неділю 2-у після П'ятидесятниці та день Всіх святих, що у Святій Русі просіяли, Божественну літургію в нижньому храмі на честь блгв.кн.Александра Невського головного соборного храму парафії прп.Сергія Радонезького звершив архієпископ Львівський і Галицький Філарет.

Детально...

 

День Святої Трійці. П'ятидесятниця

 

16 червня 2019 року, в день Святої Трійці, П'ятдесятниці, Божественну літургію в нижньому храмі на честь блгв.кн.Олександра Невського головного соборного храму парафії очолив благочинний Солом'янського району та настоятель храму протоієрея Ярослав Шовкеник у співслужінні духовенства храму.

 

Детально...

 

В нашій Недільній школі почалися традиційні літні паломницькі поїздки

 

У суботу 1 червня 2019 року, учні недільної школи відвідали Києво-Печерську Лавру. 8 червня, недільна школа звершила паломництво до святинь міста Макарова. 15 червня, учні нашої недільної школи побували в одному з найстаріших дерев'яних храмів Києва - Макаріївської церкви на Татарці.

Детально...

 

У Троїцьку поминальну суботу Богослужіння в храмі очолив єпископ Баришівський Віктор

 

15 червня 2019 року, у Троїцьку батьківську поминальну суботу, з благословення Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Онуфрія та на запрошення настоятеля храму на честь преподобного Сергія Радонезького протоієрея Ярослава Шовкеника, Божественну літургію в нижньому храмі на честь блгв.кн.Олександра Невського головного соборного храму парафії очолив вікарій Київської Митрополії єпископ Баришівський Віктор.

Детально...

 

Свято Вознесіння Господньго

 

6 червня 2019 року, в день Вознесіння Господньго, Божественну Літургію в нижньому храмі на честь блгв.кн.Олександра Невського головного соборного храму парафії очолив благочинний Солом'янського району і настоятель храму протоієрей Ярослав Шовкеник у співслужінні духовенства храму.

Детально...

 
Еще статьи...