Солом'янське благочиння

Наша газета

Відеокалендар

Друзі сайту

Офіційний сайт Солом'янської районної в місті Києві адміністрації

http://spm.org.ua/

В храмі на честь Преображення Господнього на Солом’янці Літургію звершив митрополит Бориспільський і Броварський Антоній

 

19 серпня парафія на честь Преображення Господнього Солом’янського благочиння столиці відзначила своє престольне свято. Цього дня святкову літургію з нагоди престольного свята парафії з благословення Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Онуфрія звершив Керуючий справами Української Православної Церкви, ректор Київських духовних шкіл митрополит Бориспільський і Броварський Антоній.

Його Високопреосвященству співслужили: єпископ Васильківський Миколай, єпископ Баришівський Віктор, секретар Київської єпархії по місту Київ протоієрей Віктор Іващук, настоятель храму протоієрей Сергій Дегтярьов, священики храму та гості парафії в священному сані.

Після читання Євангелія Високопреосвященний Антоній звернувся до пастви зі словом проповіді, а по сугубій єктенії владика підніс молитву Господу Вседержителю за мир в Україні.

На завершення літургії митрополит Антоній освятив плоди нового врожаю.

Владика Антоній передав усім благословення Предстоятеля Української Православної Церкви Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Онуфрія та поздоровив настоятеля і парафіян з престольним святом.

За матеріалами сайту Київської Митрополії