Солом'янське благочиння

Наша газета

Відеокалендар

Друзі сайту

Офіційний сайт Солом'янської районної в місті Києві адміністрації

http://spm.org.ua/

В Солом'янському благочинні вшанували пам'ять загиблих воїнів і привітали нині живих ветеранів визволителів

 

 

6 листопада 2017 року, з благословення Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Онуфрія, в день пам'яті звільнення Києва від німецько-фашистських загарбників, в Солом'янському благочинні в сквері на вул.Народна на місці будівництва храму - пам'ятника на честь ікони Божої Матері "Взискання загиблих" пам'яті загиблих захисників Вітчизни вшанували пам'ять загиблих воїнів і привітали нині живих ветеранів визволителів.

Було проведено святковий захід, в якому взяли участь ветерани ВВВ Солом'янського р-ну, вихованці середньої школи № 187, недільної школи, парафіяни храму і жителі району. Дякуючи захисникам вітчизни, діти поклали квіти до пам'ятного знаку «загиблих захисників вітчизни», читали вірші присвячені ветеранам і підготували символічні подарунки. Звучала музика воєнних років і була загальна святкова трапеза.

Очолив Богослужіння настоятель Свято-Вознесенського храму, благочинний Голосіївського благочиння прот. Павел Кирилов, якому співслужили настоятель храму на честь ікони Божої Матері «Взискання загиблих» прот. Сергій Екшіян і духовенство Солом'янського благочиння.

У своєму слові до присутніх отець Павел звернув увагу на важливість участі молодшого покоління в пам'ятні дати Другої Світової війни і шанування нині живих ветеранів, які взяли участь в захисті свого народу в юному віці. В кінці заходу була прочитана молитва про припинення ворожнечі і настання миру в Україні.