Солом'янське благочиння

Наша газета

Відеокалендар

Друзі сайту

Офіційний сайт Солом'янської районної в місті Києві адміністрації

http://spm.org.ua/

Парафія на честь ікони Божої Матері «Знамення» відзначила престольне свято

10 грудня 2017 року, в неділю 27-у по П’ятидесятниці парафія на честь ікони Божої Матері «Знамення», (що на території 5-го пологового будинку) Солом’янського благочиння міста Києва відзначила престольне свято.

З благословення Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Онуфрія святкову літургію з нагоди свята парафії звершив керуючий Південним київським вікаріатством єпископ Васильківський Миколай.

Преосвященному владиці співслужили: благочинний Солом’янського благочиння протоієрей Ярослав Шовкеник, настоятель храму протоієрей Георгій Стороженко, духовенство та гості парафії в священному сані.

Після читання Євангелія, Преосвященний владика звернувся до пастви зі словом проповіді, а по сугубій єктенії підніс молитву Господу Вседержителю за мир в Україні.

Наприкінці літургії владика, духовенство та миряни звершили чин славлення біля храмової ікони Божої Матері «Знамення».

На завершення святкових богослужінь, преосвященний Миколай передав настоятелю, духовенству та парафіянам храму благословення і поздоровлення з престольним святом від Предстоятеля Української Православної Церкви Блаженнішого Митрополита Онуфрія.

http://mitropolia.kiev.ua