Солом'янське благочиння

Наша газета

Відеокалендар

Друзі сайту

Офіційний сайт Солом'янської районної в місті Києві адміністрації

http://spm.org.ua/

Протоієрей Ярослав Шовкеник співслужив єпископу Миколаю за літургією в храмі на честь вмч. Георгія Побідоносця

14 січня 2018 року, у неділю 32-у по П’ятидесятниці, в день свят Обрізання Господнього та пам’яті святителя Василія Великого, архієпископа Кесарії Кападокійської з благословення Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Онуфрія вікарій Київської Митрополії єпископ Васильківський Миколай, керуючий Південним київським вікаріатством, звершив Божественну літургію в храмі на честь святого великомученика Георгія Побідоносця (що на Залізничному вокзалі) Солом’янського благочиння міста Києва.

Його преосвященству співслужили: благочинний Солом’янського благочиння протоієрей Ярослав Шовкеник, благочинний Васильківського благочиння протоієрей Андрій Гоєнко, настоятель храму протоієрей Василій Русинка, духовенство та гості парафії в священному сані.

Після читання Євангелія, Преосвященний владика звернувся до пастви зі словом проповіді, а по сугубій єктенії підніс молитву Господу Вседержителю за мир в Україні.

Після літургії було звершено чин славлення з піднесення молитв Господу Вседержителю на новоліття та святителю Василію Великому.

В цей день настоятель храму протоієрей Василій Русинка відзначає День свого тезоіменитства. Владика Миколай поздоровив протоієрея Василія зі святом, побажав йому допомоги Божої у несінні пастирського служіння та передав йому поздоровлення зі святом від Предстоятеля Української Православної Церкви Блаженнішого Митрополита Онуфрія.

За матеріалами сайту Київської митрополії