Солом'янське благочиння

Наша газета

Відеокалендар

Друзі сайту

Офіційний сайт Солом'янської районної в місті Києві адміністрації

http://spm.org.ua/

Парафія на честь Преображення Господнього Солом’янського благочиння відзначила престольне свято

19 серпня 2020 року, у день свята Преображення Господа Бога і Спаса нашого Ісуса Христа Свято-Преображенська парафія Солом’янського благочиння столиці відзначила своє престольне свято.

З благословення Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Онуфрія святкову Божественну літургію на честь свята парафії очолив вікарій Київської Митрополії, керуючий Південним київським вікаріатством архієпископ Васильківський Миколай.

Высокопреосвященному владиці співслужили: благочинний Солом’янського благочиння протоієрей Ярослав Шовкеник, настоятель храму протоієрей Сергій Дегтярьов, священики та гості парафії в священному сані.

Після Євангельського читання владика Миколай звернувся до вірян з архіпастирським словом, а після сугубої єктенії підніс молитву про позбавлення від епідемії коронавірусу.

Наприкінці літургії владика звершив традиційне освячення плодів, після чого привітав настоятеля і парафіян з престольним святом і передав всім благословення й поздоровлення від Предстоятеля Української Православної Церкви.

Особливою радістю для всіх присутніх стало поздоровлення з престольним святом від вихованців недільної школи Свято-Преображенської парафії.

 

За матеріалами сайту Київської митрополії