Солом'янське благочиння

Наша газета

Відеокалендар

Друзі сайту

Офіційний сайт Солом'янської районної в місті Києві адміністрації

http://spm.org.ua/

Новини благочиння

В храмі на честь Преображення Господнього на Солом’янці Літургію звершив митрополит Бориспільський і Броварський Антоній

 

19 серпня парафія на честь Преображення Господнього Солом’янського благочиння столиці відзначила своє престольне свято. Цього дня святкову літургію з нагоди престольного свята парафії з благословення Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Онуфрія звершив Керуючий справами Української Православної Церкви, ректор Київських духовних шкіл митрополит Бориспільський і Броварський Антоній.

Детально...

 

Клірик Солом'янського благочиння відвідав Територіальний центр соціальної допомоги населенню Солом'янського р-ну

 

19 серпня 2017 року, в день свята Преображення Господнього, з благословення благочинного Солом'янського району прот. Ярослава Шовкеника, клірик благочиння прот.Констянтин Вовченко відвідав Територіальний центр соціальної допомоги Солом'янського р-ну м.Києва по вул.Івана Лепсе 83.

 

Детально...

 

Клірик Солом'янського благочиння привітав хворих та мед.персонал центру дитячої кардіології та кардіохірургії МОЗ України зі святом Пасхи

 

16 квітня 2017 року, в день Світлого Христового Воскресіння, клірик Солом'янського благочиння протоієрей Миколай Скрижалін відвідав Науково-практичний медичний центр дитячої кардіології та кардіохірургії МОЗ України (по вул.Чорновола 28/1 та вул.Мельникова 24).

Детально...

 

Відбулися соборна Літургія та спільне говіння духовенства Солом’янського благочиння

 

21 березня 2017 року, у вівторок 4-ї седмиці Великого посту, в день пам’яті святих 40 мучеників Севастійських з благословення Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Онуфрія вікарій Київської Митрополії єпископ Васильківський Миколай звершив літургію Передосвячених Дарів в храмі на честь благовірного князя Олександра Невського парафії преподобного Сергія Радонезького Солом’янського благочиння міста Києва.

Детально...

 

Состоялось собрание духовенства Соломенского благочиния

 

7 марта 2017 года, на приходе в честь прп.Сергия Радонежского, состоялось собрание духовенства Соломенского благочиния, которое возглавил благочинный Соломенского района протоиерей Ярослав Шовкеник.

Детально...

 

Вышел очередной выпуск газеты "Солом'янка православна" в 2017 году

 

3 марта вышел 2-й выпуск газеты  "Солом'янка православна" в 2017 году.

Детально...